torstaina, heinäkuuta 07, 2016

Vuolasvirta-palkinto

Eilen tuli sähköpostiin viesti, että minulle on myönnetty Vuolasvirta-palkinto walesinspringereiden kasvatustyöstä :) Palkinto jaetaan messukeskuksen näyttelyssä joulukuussa 2016. Täytynee kait pitkästä aikaa ilmoittaa joku kasvatti (= Essi) messariin, vaikka olen mieluummin yleensä vain nauttinut turistina olosta - tai talkootöistä.

Palkinnon säännöt löytyvät seuraavasta linkistä:
http://www.kennelliitto.fi/kasvatus-ja-terveys/vuolasvirta-palkinto

Palkintoa hakeakseen täytyy olla kymmenen pentuetta viidentoista vuoden aikana, lisäksi kasvattien määrän mukainen pistemäärä tulee saavuttaa näyttelyistä ja kokeista. Sääntöjä löytyy myös koskien mm. Kennelliiton jäsenyyttä, toisen polven jälkeläisiä ja vähintään EH:lla palkittujen kasvattien määrää. Muistaakseni kasvattini olivat saavuttaneet 85 pistettä (57 olisi ollut minimi) ja lähes kaikki kolmea lukuunottamatta olivat vähintään toisen polven jälkeläisiä. Viimeisin eli kymmenes pentue syntyi helmikuun lopussa 2016 ja anomus oli toimitettava Kennelliittoon huhtikuun loppuun mennessä. Rotujärjestön puolto hoitui kuitenkin nopeasti ja sihteeri toimitti paperit eteenpäin ripeästi :)

  Eli vielä tätäkin kautta suuren suuri kiitos kaikille ahkerille kasvatin omistajille, jotka ovat jaksaneet osallistua taipumuskokeisiin ja näyttelyihin. Osa pisteitä saaneista vanhemmista kasvateista on jo siirtynyt pilven reunalle.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Paljon onnea palkinnosta! :-)

Kayisi kirjoitti...

Hieno juttu, ONNEA!!