lauantaina, joulukuuta 22, 2018

Toivotus hyvän joulun!

Alamme hinljentyä joulun ääreen. Tänään Kevin ja Netta tapasivat vielä uudestaan ja hauskaa niillä oli, mutta Netta oli jo sitä mieltä, että selkään ei enää hypitä - niin paitsi hän voi hyppiä Kevinin selkään. Toivottavasti toissailtaiset treffit kuitenkin tuottavat tulosta ja saataisiin pentuja helmikuun pakkasille. Parin-kolmen viikon päästä pitäisi jo Viimastakin näkyä, onko jälkikasvua tulossa. Odottaviin tunnelmiin siis jäädään.

Hyvää Joulua!
   Raisa eli Jangas Duck Soup sai tänään viimeiset rokotuksensa. Ikää on mittarissa 12 vuotta ja nämä ovat voimassa 3 vuotta, joten eiköhän tytön rokotukset ole tässä. Hienossa kunnossa ja pirteähän tuo on kuin mikä: aivonystyrä on ollut otsassa jo useamman vuoden, nisissä tuntuu patteja ja hammaskiveä on hiukan suun vasemmalla puolen. Käytöksestä ei ikää huomaa.

Niinan ja Ellan viimeisellä rally-tokokurssikerralla saatiin Raisan kanssa tehdä rataa pienellä twistillä (jolloin lähtöpisteitä oli reippaasti yli sata) ja hauskaa oli punavalkoisissa (lue harmaantuneissa) merkeissä. Raisan kanssa tehtiin rata niin, ettei ohjaaja päästänyt ääntäkään. Eipä olla koskaan ennen saatu loppupisteitä 144 kipaletta, kun lähdettiin liikkelle 130 pisteestä ja lisäpisteitä tuli hymyilystä, lopun riemuloikasta ja tosiäänekkäästä räkätyksestä ;)

Satu ja 11-vuotias Nappi-walesi vaihtoivat osia, jolloin Nappi teki ohjaajan suoritukset ja Satu työskenteli koirana. Ihan huikean hieno rata!! Kolmantena joukkueen jäsenenä oli hilleri (lue lancashire heeler). Haikeaa, kun kiva kurssi loppui.

Näitä ei olekaan kuin muutamalla, mutta niihin muutamaan lukeutuu kaksi walesilaista ;)


Myös Kirsi ja Femma eli Doniol High Five To Jangas päättivät rally-tokokurssinsa ja saivat alokaluokan loppukokeesta 83 pistettä! Ei kun vaan Femma-mamma kisoihin :)


Ei kommentteja: