maanantaina, joulukuuta 31, 2018

Onnea vuodelle 2019!

Vanha vuosi kuluu kohti loppuaan ja saamme viettää sitä iloisesti punavalkoisissa merkeissä Raisa, Laran ja Kevinin kanssa.

Tapahtumarikas vuosi taas, joskin suuri osa kesästä meni muuton ja remontin merkeissä, mutta kyllä sitä sentään koirajuttuihin on ehditty.

Vanhemmista kasvateista D-pentueen Raisa eli Jangas Duck Soup on kuuroutumisesta huolimatta edelleen kisannut kanssani rally-tokossa, joskin vaatimattomammin tuloksin. Riasa, Tico-siskonsa ja Paavo-veljensä viettivät 12-vuotispäiviä lokakuussa :) Heinäkuussa saateltiin Nuppu-sisko sateenkarisillalle.

Raisa Rakas

9-vuotiaiden E-pentueen suhteen olikin enempi tuollaisia molliasteikolla kuuluvia uutisia. Meirän Essi jouduttiin lopettamaan yhden nikamavälin spondyloosin takia lopettamaan, siskonsa Pipsa lopetettiin kasvainten takia keväällä ja Hanilla puhkesi glaukooma kesällä ja toinen silmä poistettiin. Lotte on edelleen mainio myös agilityssä, Danten, Taran, Ellan ja Saken viettäessä eläkepäiviä.

F-pentue täytti syksyllä 8 vuotta ja niistä kaksi eli Piko ja Kamu vielä laukkaa täyttä päätä agilityssä. Piko eli Jangas Field Fennel saavutti 2-luokasta jopa LUVA-tuloksen päästyään pitkästä aikaa kisaamaan. Kamu eli Jangas Four-Leaf Clover palkittiin VSP-veteraanina. Muutenkin Nelli, Ada, Hertta ja Remo ovat hyvin voivaa porukkaa :)

Piko ja Jaana kakkospallilla

G-pentueen Viima eli Jangas Gone with the Wind astutettiin joulun alla ja pentuja toivotaan alkuvuodelle. Viima vietti syksyn taas tuttuun tapaan lintumetsällä ja on kuulemma astutuksen jälkeen ollut masentunut ja huono syömään, joten tiineeltähän tuo vaikuttaa :)
 Veljensä Sami eli J. Go Ahead menehtyi leikkaukseen kilpirauhassyövän takia juuri ennen 7-vuotispäiväänsä. Pihla eli J. Gale Wind ehti saada hyväksytyn tuloksen rally-tokon alokasluokasta ennen emännän mammalomaa.

Puppe ja Viima

Kevään MH-luonnekuvaukseen osallistui mukavan iso määrä kasvatteja ja seuraavat suorittivat Kevinin eli Llon Helygen ohella kuvauksen: J. Kate Reddy, Knight of Can-A-Lot, Kajsa Kavat, Leisure Suit Larry, Legend of Chima, Lemming, Legend of Zelda ja Lightning. J. Kiss And Make Up keskeytettiin räminälaitteella.


Jangas Miss Behaving suoritti taipumuskokeen hyväksytysti :)

Kesäkuussa syntyivät Alvinin ja Feman suloiset pennut eli Jangas N-pentue, joita näin syksyllä ahkerasti pentutreffien merkeissä.Siinähän se kesä vilahtikin pentuja ihastellessa.

Näyttelyissä parhaimpina tuloksina tuli Kamun VSP-veteraani, Touhon eli Jangas Nosy Parker ROP-pentu ja Ellin eli Jangas Miss Chievous ja Iineksen Jangas Legend of Zelda  ERIt. Kovinkaan monessa näyttelyssä ei pistäydyttykään.
Jangas Four-Leaf Clover

Jangas Miss Chievous

Jangas Nosy Parker

Syksyn lonkkakuvissa oli iso määrä kasvatteja ja tuloksetkin kivoja 4x A, 2x A/B, 1x C. 

Kaiken kaikkiaan ihan kiva vuosi ja paljon ihania muistoja on vuodelta jäänyt, vaikka toki suruakin mahtuu mukaan. Kaikenlaisen koe- ja näyttelymenestyksen toivoisi olevan vielä parempaa ensi vuonna, mutta tärkeintä on yhdessä tekemisen ilo :) Kiitos kaikille tutuille, ystäville, perheenjäsenille ja kasvatin omistajille tästä mukavasta vuodesta!




Ei kommentteja: