keskiviikkona, kesäkuuta 12, 2019

Harvahampaita

Kesällä on aikaa enemmän treenailla ja niin olemmekin maanantai-iltaisin tavanneet pentulaisia. Viimeksi mukana olivat Jawa ja Martta, joiden kanssa tehtiin namikipolle rauhoittumista, muiden koirien lähestymisiä, ruudun alkeita ja vähän näyttelytreeniäkin. Nuo ovat kyllä hyvin päteviä emäntineen :) Eikä se Pippikään mikään pöllömpi tyyppi ole.
Jawa eli jangas Old School

Jawa hoksasi tytöt

Jawa ja martta (Jangas Plättä Kiljunen)

kolmikko


Siskokset nenäkkäin


leikkiinkutsu

Jawa ihmettelee Sissin touhuja

Törmäys

Tiistaina taas koulutun agilityä ja rally-tokoa, jossa tehtiin kisamaista treeniä. Tänään illalla lähdetään vielä agilitytreeneihin Pipsan (J. Miss Behaving) ja Pipin (J. Pippi Långstrump) kanssa.

Sain Jaanalta keväällä Kennelliiton vihon treenivihoksi, jonne olen kirjannut tavoitteet ja ajatuksena kirjata edistymistä noin niin kuin parin kuukauden välein. Nyt sain hankittua toisekin vihon, johon kirjaan päivittäisiä treenejä sekä Pipin että Raisan kanssa. Ilmoitin Raisan Nose Work hajutestiin (samoin kuin Kevininkin), joten paljon on tehtävää runsaan kuukauden aikana. Mikä siinä onkin, että aina tarvitsen jonkinlaisen porkkana/kepin, jotta saan aikaiseksi?!

Pipin kanssa ympäristötreeni on jäänyt turhan vähäiseksi, kun taas Martta-siskon on ajellut ahkerasti jo bussilla ja ja käynyt kaupunkikävelyllä suhtautuen jopa rautatieasemaan hyvin reippaasti ja uteliaasti :) Lupaan ryhdistäytyä tällä viikolla - tai viimeistään ensi viikolla ;)

Ei kommentteja: