maanantaina, kesäkuuta 17, 2019

Onnea 3-vuotiaalle Kevinille!

Llon Helygen toukokuun lopussa
 Kevin eli  Llon Helygen täyttää tänään kolme vuotta! Olimme etsineet Niinalle walesiurosta jo useamman vuoden ajan ja kolmisen vuotta sitten silmiini osui facebookin walesipalstalla juttu Briteissä syntyneestä pentueesta, jossa isä oli Coedybrain Ryan Ar Nantlle ja emä Sh Ch Llon Lili Bengam. Aloimme selvittää pentueen taustoja parhaamme mukaan, pentue tuntui tosi mukavalta ja niin otimme yhteyttä Mollyyn ja sitä kautta Stepheniin. Lopulta pitkän viestin vaihdon jälkeen Kevin sai elokuussa muuttaa Niinan  ja Harrin hoiviin, minun tehtäväkseni osui vain paperisota). Kevin oli alusta asti helppo ja kiltti tyyppi, jonka kanssa Niina on harrastanut muun muassa nose workia ja se on ilmoitettu hajutestiinkin tänä kesänä - tosin minä olen luvannut pitää remmin toisesta päästä kiinni... Näyttelyistä sillä on mm. VSP-pentu ja vara-SERT. Terve poika se on ollut ja asustelee tätä nykyä kissakaverinsa Pesosen (ja sen viiden pennun) seurassa.
Lili vastasyntyneen pentueensa kanssa

Kevin 7,5 viikon iässä

Nose work-treeneissä nuorena poikana

Kevinin ensimmäinen pentue, Jangas P-pentue, syntyi helmikuussa ja siitä jäi meille kotiin pikku-Pippi sekä Martta-sisko sijoitukseen Lotan luo. Ainakin toistaiseksi tämä pentue on ollut aivan mainio :)

Netta ja vastasyntyneet pennut
 
Toukokuun lopussa syntyi Kevinin toinen pentue, tällä kertaa Doniol-kenneliin. Viisi urosta ja kaksi narttua elelee Isla-emän hoivissa Läyliäisissä Mirkan perheen hoivissa. Tämän jälkeen seuraavaa pentuetta edes harkitaan vasta näiden kahden pentueen aikuistuttua. Jäämme siis innolla odottamaan, kuinka nämä naperot kahdesta pentueesta kehittyvät :) 

  Kevin itse pääsee vielä monenlaisiin harrastuksiin jatkamaan touhuilua! Onnea vielä meidän suloisella brittipojalle!

Ei kommentteja: