perjantaina, kesäkuuta 07, 2019

Treenailua joka päivälle!

Ensimmäinen kesälomaviikko on ehtinyt hujataa ohi ja treenailua on riittävyt joka päivälle. Maananataina pentutreeneissä tehtiin temppuja: putkea, pyörähdystä, rally-tokon pyörähdystä ja tötterön kiertoa Pipin, Jawan, Oskun ja Martan kanssa.

Veljekset Osku ja Jawa

Jawa eli Jangas Old School




Siskokset Martta (J. Plättä Kiljunen) ja Pippi

Veljekset


Tiistaina olin kouluttamassa: Piko, Kamu, Nano ja Korppu menivät pätevästi kakkosluokan rataa, joskin Korppu teki tietty vielä pätkiä. Rally-tokossa katsottiin lähtöä ja maaliintuloa mm. Pipsan ja pihlan kanssa.

Keskiviikkona oli agilityn vuoro: aamulla ensin Pipsan takaaleikkoja ja takaakiertoja, Pipin kanssa putken, hypyn ja kujakeppien alkeita. Illalla samoja alkeisjuttuja Touhon ja Oskun kanssa. Osku oli Inkan ohjaamana hurjan pätevä ja Touhokin tottui jo hyvin häiriöihin ja teki harjoituksetkin hienolla meiningillä.

Eilen kävinkin vaan seurailemassa juoksutekniikkatreeniä Senni Huotarin opissa. Oli liian kuuma, että olisin viitsinyt ottaa Pippiä mukaan autoon ja vähän kentän laidalle. Sissi sentään oli mukana ja treenasi Nipa-nimisen pehmokoiransa kanssa. N-pentueen Nipa teki niin suuren vaikutuksen Sissiin meillä talvella hoidossa ollessaan, että Nippe-koira muuttui lennossa Nipaksi...


Ei kommentteja: