perjantaina, heinäkuuta 26, 2019

Elämän yllättävyys

Meillä on ollut hauskat pari viikkoa ijoituksessa olevan Esmen (Jangas Nice Weather For Ducks) kyläillessä. Pippi ja Esme ovat olleet erottomattomat, varsinaiset Tiuhti ja Viuhti, Äly ja Väläys, Majakka ja perävaunu... Tiedättehän: siellä missä on yksi, sieltä löytyy myös toinen. Niiden leikit ovat menneet hyvin yhteen ja Pippi tuntuu kasvaneen hurjasti tänä aikana. Toki ruokakin on maittanut kummallekin :) Varsinaisia lenkkejä ei ole tehty kuin mökillä, mutta pihalla on juostu ja painittu niin, ettei paremmasta väliä. Viikot ovat suorastaan viilettäneet ohi ja tänään Esme on jo lähtemässä kotiinsa.

Jangas Nice Weather For Ducks eli "Esme", 13 kk

Todella kurjiakin uutisia kuulimme viikolla, kun Kevinin (Llon Helygen) poika oli 9 viikon iässä alkanut yskiä ja sillä todettiin synnynnäinen epämuodostuma keuhkoissa. Se jouduttiin lopettamaan, vaikka elämä oli vasta alkanut. Todella surullista sekä uudelle perheelle että kasvattaja-Mirkalle. Näitä uutisia ei koskaan haluaisi kuulla.  
Doniol King of Hearts (21.5.2019 - 24.7.2019)

Sitten taas mukavampii uutisiin eli Korpulla (Jangas Knight of Can-A-Lot) kävi morsian Speckled Hope Hexy Virosta, joten parin kuukauden päästä toivotaan pentuja Speckled-kenneliin.

Korppu ja morsian

Illaksi ollaan menossa Nose Workin hajutestiin, joskin saattaa mennä uuden kokemuksen piikkiin. Olin ajatellut, että ehdittäisiin vielä Erkun oppiin ennen, mutta Erkku on reissannut itä-Suomessa viime viikot eli eipähän ole kauheita paineita illan testistä ;) Kotona on toki ahkerasti treenattu, mutta...

Ei kommentteja: