perjantaina, heinäkuuta 12, 2019

Kevinin Doniol-pentuja paijailemassa

Eilen lähdettiin kotiseutumatkailuretkelle kohti Läyliäistä ja katsomaan Kevinin eli Llon Helygen ja Islan (Doniol I Still Love You) luovutusikäisiä pentuja. Tämä on Mirka Doniol K-pentue ja aakkosia kierretään jo toista kertaa. Siinä kun Kevinin pentue meillä oli kuudetta polvea Jangas-kasvatteja, niin nämä ovat kuudennen polven Donioleja.

Niinan ja lasten kanssa reissaaminen on aina hauskaa, vaikka kotimatkalla kuunneltiin Sissin kitinää "haluan mukaan treeneihin" loppumatkasta. Myös Jaana tuli samalla kertaa pentuja katsomaan. Illalla ehdimme vielä Pipin kanssa Veera Korhosen treeneihin katsomaan TOKO-juttuja.

Sebastian oli aivan ihastunut pentuihin ja istui niiden kanssa pitkän aikaa pihalla, Sissi hieman nukkui onnensa ohi, kun neiti nukahti menomatkalla autoon ja nukkui päikkäreitä tunnin verran perillä. Sitten lapsikatras löysi toisensa ja heillä olikin niin hauskaa keskenään, ettei pentuja enää oikein kerinnyt ihastella ;) Olipas taas kiva päivä!


Lopuksi otettiin seisotuskuvat pennuista, joskin rehellisyyden nimissä nimet ovat hieman muistista kadoksissa... Onneksi Mirka pelasti tilanteen ja nyt pennut on ehkä nimetty oikein ;)

Tyttöset piti kyetä erottamaan - luulisin:
Doniol Keep On Rocking

Myös tässä, joku sisaruksista hauskasti Mirkan housuissa kiinni :D

Doniol Keeping Up Arrearances (ihan suosikkini nimistä!)

Sama neiti myös tässä
Ja sitten pojat, joita olikin peräti viisi:
Doniol Kidding Around

kuin myös tässä

ja tässä - huomaa miten erinäköinen voi sama pentu eri kuvissa olla ;)
Doniol Kid You Not (luulisin)

Doniol Knowledgeable Lad

Doniol Keen On Dancing
Doniol King of Hearts

Ja oletettavasti sama jätkä...
Puolisisaruksista on suunnilleen saman ikäisenä otetut kuvat täällä: http://jangas-kennel.blogspot.com/2019/04/p-pentueen-7-viikkoiskuvat.html

Mirkalla kävi vielä trimmissä hänen komea kasvattinsa Doniol Chase The Wind:

Ei kommentteja: