perjantaina, heinäkuuta 05, 2019

Mökkeilyä

Viime viikkojen aikana on ehditty olla mökilläkin koirien kanssa ja hauskaahan se mökillä olo on. Mökiltä palattiin pikaisesti Vantaalle ja lähdettiin Tanskaan Legolandiin lasten ja äitini kanssa Stigin jäädessä koiranvahdiksi kotiin.

  Pippi on kasvanut hurjasti ja onhan siitä pennusta riiviövaihedekin löytynyt - pitkään jo ihmettelin, miten se voikin olla niin kiltti. Nyt se hampaiden vaihtuessa puree kaikkia niin sallittua kuin kiellettyäkin ja on pureskellut pentujen tyypilliseen tapaan niin kenkiä, leluja kuin muitakin pikkuesineitä. Raisa osaa haukahtaa kertaalleen halutessaan sisälle, Pippi ei ole ihan niin miellyttävä, vaan raapii ovea. Ei kiva!


Raisan kanssa on treenattu ahkerasti Nose workia heinäkuun lopun hajutestiä ajatellen. Se on alkanut etsiä määrätietoisesti ja löytää yleisesti ottaen hyvin hajun ja jää sille. Ilmaisuksi on muodostunut se, että se työntää nenänsä hajuun, katsahtaa minua ja ja haistelee paikkaa useaan kertaan kysyessäni, että onko se siinä. Laatikoilla Raisa alkaa olla aika varma - ainakin meitin karkkilaatikoilla sekä ylös auki olevilla että alassuin laitetuilla. Maitotälkeilläkin meni, mutta isot pahvilaatikot odottavat vielä vuoroaan, kunhan niitä saadaan kerättyä. Sisäetsintäkin alkaa jo jotenkin sujua, mutta ulkoetsintä oli ihan katastrofi... Vielä on paljon tekemistä ja vanhempia hajujakin pitäisi harjoitella. Onneksi hajutesti on vain laatikoilla ja onhan tässä vielä muutama viikko aikaa.





Ei kommentteja: