sunnuntaina, heinäkuuta 21, 2019

Hyvinkään näyttelyssä

Tänään lähdettiin Niinan ja Sissin kanssa kohti Hyvinkään näyttelyä, jossa Moa Persson arvosteli walesit viimeisenä rotunaan paahtavan päivän lopulla. Mukaan haettiin Elli ja Nipa odotti jo paikan päällä.

  Nipa eli Jangas Nonesuch aloitti walesit juonioriluokassa ja sai erinomaisen ja voitti kilpakumppaninsa luokassa. SA jäi kuulemma leveä etuosan / leveiden etuliikkeiden takia saamatta. Ei kuitenkaan huonosti ekassa virallisessa näyttelyssä!Lisäksi Nipa esiintyi hurjan paljon kauniimmin kuin viimeksi, vaikka joutuikin edelleen juoksemaan moneen kertaan edestakaisin, kun ei olisi ihan hitaassa ravissa ja löysässä remmissä viitsinyt kanssani kävellä...

Jangas Nonesuch eli Nipa
Narttuja osallistui neljä, kaikki ennemmin ihan hyvin/loistavasti menestyneitä, mutta tällä kertaa kukaan ei saanut SA:ta. Elli eli Jangas Miss Chievous sai EH:n lyhyen rungon takia, mutta voitti kuitenkin luokkansa toisen koiran (jolla oli jo sertit kasassa).

 Elli on maaiman helpoin walesilainen, joka kulki mukanamme vielä ABC:lle syömään ja makoili kiltisti pöydän lähellä joko Niinan tai meidän kaikkien jaloissa. Kerta kaikkiaan mainio tapaus. Samanlainen se oli näyttelyssä: ei stressannut, esiintyi ihan kivasti ja pyydettäessä pisti maaten varjoon, jos mitään ei tapahtunut. 

  Näyttelyssä päästiin kuokkimaan Mirkan porukan näyttelytelttaan. Femman sisko Halla eli Doniol Harbinger sai nartuista ainoan erin, mutta oli kuulemma liian tukevassa kunnossa saadakseen SA:n.

Ei kommentteja: