torstaina, tammikuuta 07, 2021

Kaneli & Luka

  S-pentuetta toivotaan syntyväksi maaliskuun 10. päivän tienoilla. Kaneli eli Jangas Kameliadamen astutettiin 6.1 Lukalla eli Eastfarm's Crossfire

Kaneli asuu Tuusulassa ja tulee synnyttämään ja hoitamaan pennut siellä, minä olen virallisesti kasvattaja ja autan kaikin mahdollisin tavoin, mutta Kanelin perhe itse hoitaa pennut. Kaneli on pian 5-vuotias pieni ja ketterä walesineiti, joka on suorittanut taipumuskokeen, palkittu näyttelyssä EH:lla ja lonkkakuvattu (A) ja silmätarkastettu terveeksi (gonioskopia ok, ei kasvanutta riskiä glaukoomaan, distiachis eli ylimääräisiä ripsiä). Kaneli on ollut koko ikänsä perusterve neitokainen. 




Pentujen tuleva isä on komea 2,5-vuotias uros, jolla on ERI ja ROP-pentutulos näyttelystä, taipumuskoe suoritettu ja lonkat C sekä silmät terveet. 

"Luka on Raijan ja Akun kolmas wss-uros ja heidän mielestään selkeästi kaikista älykkäin ja helpoin.  Tiivistä ja muokkaa sopivaksi. Luka on 2 1/2-vuotias terve ja fiksu walesipoika. Luonne on rauhallinen eli kokemusta omaavina walesinomistajina voi sanoa että helppo uros. Itsepäisyydessä löytyy, mutta senkin se osaa tehdä fiksusti. Tosi älykäs ja kekseliäs. Erittäin leikkisä. Tulee kaikkien kanssa hienosti toimeen. Luonteessa ei ole arkuutta, mutta tiettyä varovaisuutta siinä mielessä ettei ole suuna päänä menossa joka tilanteeseen, vaan harkinnan kautta. Walesi joka osaa harkita!!! Ihmisrakas, joskin joskus valikoiva liehittelyssään. Osaa rauhoittua hyvin sekä kotona että vieraissa paikoissa, eikä ole ollut mitään eroahdistukseen viittaavaa. Luottavainen koira, joka ei turhia hötkyile, mutta esim. riistalle syttyy nopeasti. Kotiväen tavarat saavat olla rauhassa, tuntee omansa. Metsästysviettiä löytyy, kova poika etsimään metsässä lintuja ja jänöjäkin. Huono vuosi oli nyt linnustuksessa koska niitä ei juuri ollut. Nuoruuden hölmöilyä toki vielä löytyy, mutta muutamalla sanalla sanoen koira on tottelevainen ja nöyrä, kiltti ja helppo. Toki aina se oman tuvan asukki on myös kaunis"

Eastfarm's Crossfire

eli Luka



 


Ei kommentteja: