sunnuntaina, tammikuuta 10, 2021

Pikkupennun elämää, ei sen enempää

 R-pentue kasvaa ja kehittyy niin hurjaa vauhtia, että tuntuvat joka aamu olevan jo entistä isompia ja riehakkaampia. Vielä muutama päivä sitten puolen tunnin touhuilu väsytti totaalisesti koko joukon, tänä aamuna vetelivät jo tunnin verran täysillä ympäri vanhaa puolta. 

Kutsun pennut syömään pillillä ja PIP-PIP PIP-PIP vihellys aiheuttaa jo suoranaisen sähköiskun pennuissa, vaikka ne eivät aina meinaakaan heti löytää oikeaa suuntaa, mistä ruoka löytyy. Ruokaa menee jo kolmesti päivässä melkein puoli kiloa Maukas Intoa ja lisäksi kanankaulat päälle neljäntenä ateriana, joka menee enemmän leukojen käytön ja leikin puolelle. 

Tämä pentue on tavallista innostuneempi leluista, kantamisesta ja lelujen repimisestä. Aamulla Stig totesi, että keskenään riehumisen sijaan kaikilla oli jokin lelu suussa. Se on jotain, mitä olen kaivannut pentuihini viime vuosina. Siis kyllähän kaikki tarttuvat, mutta usein kevyellä otteella eikä ainakaan vieraan ihmisen kanssa lelun repiminen esim. MH-luonnekuvauksessa ole monellekaan helppoa. Saas nähdä säilyykö tämä ominaisuus, näkyykö se pentutesteissä ja saavatko uudet omistajat vahvistettua sitä. 

Eilen aloimme katsoa Rapa-R¤ipan toista silmää, kun se oli selvästi toista vaaleampi. Ja toden totta - näyttää, että sen toinen silmä tulee olemaan sininen! Olen muutaman tällaisen walesilaisen nähnyt kuvissa ja ne ovat aika veikeän näköisiä. Jos koiralla on näyttelyitä ajatellen hylkäävä virhe, niin tämä on ehdottomasti hauskin sellainen ;) Koitetaan saada kuva pojan päästä hyvässä valossa lähipäivinä. 

Raya - tiikerinkesyttäjä

Eilen keräsin pentuja aitaukseen, mutta Raya oli hukassa. Se löytyi vuodevaatelaatikosta sohvan alta.

Tähkäpää repii innolla

Kiituri poseeraa

Rapa-Ripa ja Kiituri

Rapa-Ripa (jonka sininen silmä ei kuvassa näy)

Raya

Riitta


Riitta ei ymmärrä miksi veljen tarttee aina varastaa show sirkustempuilla...

Riitta ja Rapa-Ripa

Risto repii muiden ihmetellessä.

Risto

Rämäpää on tosi hullja!

Rämäpää tässäkin


Ei kommentteja: