tiistaina, tammikuuta 26, 2021

Voihan movet

 Eilen soittelin Movetiin kysyäkseni polveutumisnäytteistä. Jokin pienellä painettu oli selvästi jäänyt lukematta, koska selvisi, että tuloksissa kestää 3-4 viikkoa!! Siis kaikki narttupennut menevät sijoitukseen ja katsotaan sitten tulosten tultua saako joku perhe mahdollisesti lunastaa pennun omakseen... Toisaalta kaikki ovat niin hauskoja, että toivoisin, että niissä olisi kummankin uroksen tyttäriä. Ja pennut saa siis rekisteröityä jossain vaiheessa helmikuussa. Taisi olla ensimmäinen ja viimeinen kaksoisastutus, kun ei tätä ihan helpoksi ole tehty ;D 

  Eilen siis pentutestattiin tyypit Niinan kanssa, urosten kodit on jo mietitty ja nyt olen saanut päätettyä nartuillekin kodit ja koitan laitella viestiä koteihin vielä tänään. Pentutestin tulokset eivät ole tällä kertaa ehkä ihan niin pätevät, antavat varmasti kuitenkin osviittaa naperoiden luonteesta. Tähkäpää ja Rapa-Ripa ovat mielestäni olleetkin hieman muita herttaisempia eivätkä ihan niin riehuja ja sama näkyi myös pentutestissä. Riitta oli vähän kiltimpi kuin kotona nähty puntin purija ja Rämäpää vielä rämäpäisempi kuin kotosalla, ksoka dominoivista piirteistä huolimatta se on Sissin suosikki ja käyttäytyy viisivuotiaan kanssa varsin mallikelpoisesti (ainakin suuren osan ajasta). 

Huomenna pennut pääsevät ekalle autoajelulla kohti Nummelaa, jonne päästään Lyylin kotiin katsomaan mm. kanoja ja Lyyli saa jäädä omaan kotiin. Lyyli onkin viime ajat pitänyt jälkikasvuaan kurissa, mitä ne tuntuvat tarvitsevan. Torstaina Annukka tulee tekemään eläinlääkärin tarkastuksen ja perjantaista alkaen meillä hiljenee pentujen muuttaessa omiin koteihinsa. Kyllä näitä vielä ikävä tulee... Toivottavasti saadaan kuitenkin taas pian tavata, kun kaikki ovat jäämässä lähiseudulle! 

Tässä vielä kuvia tältä päivältä: 

Äiskän ilme kertoo, että on aika vierottaa pentuja


Käyttäydy!

 

  

Isot lurkit vielä tissittelemässä



Osataan me käyttäytyä, ihan kilttejä ollaan...

Kiiruti unisena



Siis noi muut vaan puree, mutta en minä, kertoo Kiiturin syytön ilme.


Ramasee

Riitta leikkii

Risto ja lelut

Rämäpää


Tähkäpää

Ei kommentteja: