maanantaina, tammikuuta 18, 2021

Kuusiviikkoiset pienet

 Ei mene aina kaikki putkeen. Edes vesi. Tai sitten se mokoma vesi voi vaikka mennä putkeen ja jäätyä sinne. Ja samalla rikkoa putken, jonka jälkeen vesi ei todellakaan mene siihen rikkonaisen kohdan jälkeen olevaan putkeen. Meillä ei siis saunota pihasaunassa ennen kuin putki on korjattu. 

Puhelintakaan ei tarvitse turhaan käyttää. Näen kyllä saaneeni muutaman viestin, mutta kosketusnäyttö ei toimi eikä luuria saa avattua. En olis halunnutkaan yhtään käyttää puhelinta. 

Stigille soitettiin eilen, että hän on altistunut koronavirukselle, mutta siitä on jo niin kauan, että karanteeni päättyisi juuri samana päivänä kun soitto tuli. Miten meni niin kuin omasta mielestä tämä jäljitys, eristäminen ja muu homma? Ei ole kuitenkaan sairastunut mies eikä me muutkaan eli hukkaan olisi voinut mennä sekin karanteeni. Eikä me nyt tiettykään oppilaita halailla tai muuten olla kauaa lähellä ja maskit/visiirit päällä koulussa hiippaillaan. Onkin muuten kiva opetella tunnistamaan neljän seiskaluokan oppilaat hiuksista ja silmistä. Ja jos menevät leikkaamaan hiuksensa niin en tunnista edes sitä ainoata, jonka olen tuntenut polvenkorkuisesta asti. 

 Jääkaapissa loistaa valo ja illan ruoan taioin todellakin pyhäinjäännöksistä, josta Sissi totesi, että yäk. Ei yltänyt siis äiteensä ihan Master Chef-tasoon... 

Toisaalta mikäs tässä ollessa, kun pennut huvittavat meitä olemassaolollaan ja täällähän sitä kelpaa pissassa ja kakassa kahlata, kun edelleen kaiken hereilläoloaikansa pennut viilettävät vapaudessa tai ulkona. Kuten kuvista näkyy, niin ei meillä asiat kuitenkaan ihan sieltä ja syvältä ole, aina voisi olla huonomminkin :D 

Riitta ja Kiituri














Siisi mitä noi isot koirat oikein riehuu?!

Pippi on pentujen suosikki - aina kiltti iso serkkutyttö.



Rapa-Ripa





Raya

Riitta




Risto tanssii?






Ei kommentteja: