lauantaina, lokakuuta 23, 2021

Koirajuoksua ja koiratanssia

 Tänään P-pentueen sisarukset olivat kisaamassa. Koirajuoksun harrastaja-sarjassa Hannaleena ja Halla eli Jangas Pomperipossa i Monismanien pääsivät hienosti 3. sijalle. 

Pipin kanssa ajelimme Lahteen koiratanssin epiksiin ja olemme taas kokemusta rikkaampia. Paljon päivään mahtui hyvää, mutta edelleen kolmasosan jälkeen iski jännitys itselle ja Pippi yritti rauhoitella haistelemalla.Loppukädessä kuitenkin todella positiivinen fiilis: Pippi käyttäytyi kauniisti koko ajan, oli kivasti kontaktissa ja kulki iloisesti häntä heiluin eikä paineistunut hallissa. Vain minun jännitykseni on sille vaikea asia... 



Tässä vielä kannustava arvostelu: "Suloista" Hyvän fiiliksen esitys, haistelusta huolimatta. Hieno asu, hyvä koiran kannustaminen. Koira heitti helposti haistelulle, mutta saatiin aina takaisin hommiin. Voisit kokeilla kertoa koiralle aiemmin mitä seuraavaksi tehdään, jos se auttaisi." 

Tuo viimeinen tuntui hyvältä ohjeelta, ehkä vähentää meidän kummankin jännitystä ja epävarmuutta, jos meillä on selkeät valmistelut seuraavaan vaiheeseen :) 

 

Ei kommentteja: