sunnuntaina, lokakuuta 17, 2021

Minni ja Mickey kuutamokaahailuissa

 Eilen järjestettiin HSKH:n möllikisat nimeltään Kuutamokaahailut, kun ne alkoivat vasta iltaseiskalta. Kuudelta alkoi medien rataantutustuminen ja lähdimme Sissin ja Arjan kanssa katsomaan Mickeyn (Jangas Q-hun Kurkottaa) ja Minnin (Jangas Q-nlinja) ensimmäistä möllikisaa. Minni ja Mickey ovat vasta 13 kuukauden ikäisiä nuoria ja ohjaajiensa ensimmäiset agilitykoirat. 

Kuvateksti kuuluu: tästä piti tulla video, mutta tulikin kuva (treeneissä)


Tuntuu lähes käsittämättömältä, että koirakot juoksevat jo täyttä laukkaa kisaratoja (putkia ja hyppyjä matalilla rimoilla). Ohjaajat hallitsivat hermonsa hienosti ja koirakot saivat ehjät radat, vaikka useimmille radoille mahtui joku moka. Upeinta oli se, että virheistä huolimatta fokus ei kadonnut, vaan rata jatkui sujuvasti loppuun saakka. Lähdöt toimivat hyvin, tuomareita eikä kehätyöntekijöitä moikattu vaan keskityttiin ihan oikeaan asiaan :) 

Minni ja Isabella saivat lisäksi nollatuloksen, toiselta radalta vitosen. Mickey ohitti kummallakin radalla pari hyppyä, muttei lähtenyt mihinkään omille teilleen vaan sieti Meten korjaamisen hienosti. Olin kovin ylpeä kummastakin nuoresta tuulispäästä ohjaajineen. Olette tehneet hienoa työtä! 




Ei kommentteja: