sunnuntaina, lokakuuta 03, 2021

Windylle MEJÄstä avo1 huippupisteillä!

 Sain ihan mielettömän hienoja uutisiä Tonjalta, joka osallistui 9-kuisen Windyn eli Jangas Rämäpää Penny kanssa ensimmäisiin MEJÄ-kokeisiinsa Springereiden kokeessa Laitilassa Minna Rissasen tuomaroidessa. 

Debyytin tulos ylitti kaikki odotukset ja he saivat avoimesta luokasta kasaan hurjat 48 pistettä 50 mahdollisesta ja olivat koko luokan paras koirakko!!!  Ihan käsittämätön pari :) 

Arvostelukin oli upeaa luettavaa: "Penni (siis Rämäpää Penny, mutta oikeasti lempinimeltään Windy, kasvattajan huomautus ;)  tutkii alkumakuun ja ohjataan matkaan. Se jäljestää rauhallista vauhtia, pääosin maavainua käyttäen, aivan jälkitarkasti. Koko jäljen matkalla vain yksi tarkastus, ohjaaja muistuttaa tehtävästä. Molemmat makaukset merkataan tarkasti. 1. kulma tarkkaan, 2. pienellä takatarkastuksella. Kaadolle suoraan, nuuhkii ja jää sille. Lupaava nuori jäljestäjä, jolta voi odottaa paljon."

Tässä kuva pienestä nenän käyttäjästä:


Molly-sisko eli Jangas Rapunzel oli osallistunut Jaana Sagulinin mejä-kurssille ja mennyt hienosti 70 metrin mittaisen verijäljen. Ehkä Mollykin vielä joskus siskon tassunjäljillä pääsee kokeeseen ;)

Molly kaadolla





Ei kommentteja: