maanantaina, elokuuta 27, 2007

Nuppua moikkaamassa

Nuppu eli Jangas Dolce Vita on joutunut kesällä jättämään niin näyttelykehät kuin taipumuskokeen suorittamisenkin sisaruksilleen saatua pahat palovammat juhannuksena. Vielä edelleenkin selässä on miehen kämmenen kokoinen karvaton läikkä, mutta onneksi Nuppu on taas oma iloinen ja sosiaalinen itsensä. Nupun perhe, Pauli, Riikka ja lapset, muutti nyt kuun vaihteessa Irlantiin ja Nupun on tarkoitus seurata vasta-ainetestien ja muun paperisodan jälkeen perässä. Tällä välin se asustelee Riikan vanhempien luona.


Lähdimme eilen vielä Niinan kanssa katsomaan Nuppua perheineen Vantaalle, kun Riikka ja lapset olivat vielä viimeistä päivää Suomessa. Nupusta on kasvanut aivan valloittava, kaunis ja iloinen walesityttö kovista kokemuksistaan huolimatta. Hyvää matkaa Nupun perheelle!

Ylemmässä kuvassa trimmaamaton ja luonnonkaunis Nuppu harjoittelee näytteluasennossa seisomista, alla nupun selkä, johon on jo alkanut kasvaa uutta (aavistuksen vaaleampana erottuvaa) karvaa. Ilmeisesti osa arvesta jääkin koiruudelle loppuelämäksi.

Ei kommentteja: