lauantaina, marraskuuta 07, 2009

Raisalle tuplanolla agilityssa!!

Tänään lähdettiin Raisan Jangas Duck Soup kanssa kisaamaan Turkuun ATT:n 3-luokan kisoihin. ATT:n uusi halli tarjosi upeat puitteet kisoille ja tuloksetkin ylittivät asetetut tavoitteet. Ensimmäisenä aloitettiin hyppyradalla, jonka tuomaroi Henri Luomala, ja tuloksena oli 0 vp av -3,00 ja tällä sijoituttiin 8. sijalle 42 koirakon joukosta. En saanut Raisaa käänettyä ennen hyppyjä, joten kaarrokset veivät paljon ylimääräistä aikaa, mutta ihanneaikaan päästiin silti. Raisa odotti kiltisti lähdössä ja teki hyvin töitä, vaikka itse olisin saanut olla tarkempi ja nopeampi monessa kohtaa.

kuva: Matti Siirtola

Toisella saman tuomarin agiltyradalla napattiin myös nollatulos, av -8 ja rapiat ja sijoitus oli 6. SERT meni luokan neljännelle. Ja näin saatiin SM-kisoja varten tärkeä ja himoittu tuplanolla :D Nyt tarvitaan vielä neljä nollaa ennen kesäkuun alkua, ja nollista yksi saa olla hyppikseltä. Viimeiselle Sami Topran radalla Raisa karkasi ennen lupaa ja niin poistuimme takavasemmalle heti ensimmäisen hypyn jälkeen. Pieni porsas oli pikkasen innostunut...

kuvat:Matti Siirtola

Kaiken kaikkiaan Raisan kanssa oli kiva kisata ja se teki hyvää työtä. Vielä tarvitaan alussa paikallaolojen harjoittelua ja treenausta koiran kääntämisessä ennen hyppyä. Se oli itse asiassa teemana viime viikon lauantain tehsitreeneissä Jaakko knuutin johdolla, mutta plajon olisi vielä tekemistä, lähinnä minulla. Raisa kyllä osaisi, kunhan joku kertoisi ajoissa, mitä tulisi tehdä.

Kannatti siis todellakin lähteä Turkuun ajelemaan, kun tulokset olivat näin loistavat!!

Viimein aletaan Raisan kanssa olla iskussa kun
a) Raisa juoksu on ohi
b) mun flunssa on ohi ja
c) pitkän kisatauon jälkeen ollaan samalla radalla ja
d) Raisa osaa taas kepit ja
e) muistaa, miten kontaktit pitäisi suorittaa.

Vielä pitää harjoitella keppejä, kontakteja, muuria, okseria, varmuutta, kääntöjä ennen aitaa ja sitä kautta myös nopeutta.

Ei kommentteja: