tiistaina, marraskuuta 24, 2009

Remulle eka agilitytulos

Remu eli Jangas Direct Action ja Kaisa Majanen saivat viime sunnuntaina ekan agilitytuloksensa Johanna Nybergin radalta. 10 vp tuloksella pääsi yli 40 koiran luokassa 10. ja virheet tulivat A:n alastulolta ja viimeisen esteen kiellosta. Siitä se kuitenkin lähtee! Eka rata oli ollut kuulemma tosi hieno, mutta valitettavasti putken väärä pää teki nollasta hyllyn. Onnittelut siis ekasta virallisesta tuloksesta!

Tarmo ja Sinttu kisasivat myös ja saivat ihan kivat radat, vaikka tuloksena oli edelleen HYL. Mutta kepit olivat menneet tokalla radalla upeasti, joten siitä saa jo olla iloinen!

Meidän piti Raisankin kanssa kisata, mutta perjantaina minulle nousi kuume ja koko viikonloppu kului sängyn pohjalla melkein 39 asteen kuumeessa, ilmeisesti nöfnöf-flunssa iski, mutta sattoihan tuo olla jokin muukin variantti (lienikö sitten lintu, kala, A, B, vai mikä lie?). Sunnuntain hyväsydäminen Heljä ja avomiehensä Niko pelastivat toimittamalla ruokalähetyksen terassille. Sydämellinen kiitos! Edelleenkään nälkä ei tunnu olevan normaalisti ja ihmettelen kovasti Katin ja Raisan rauhallisuutta. Koirat ovat uskomattomia. En voisi kuvitellakaan pääseväsi normaalisti luistamaan lenkkeilystä viideksi päiväksi niin, että karvatassut tyytyisivät kaikessa rauhassa nukkumaan kotona. Nyt ne vaan tulevat viereen nuuhkaisemaan ja nukahtavat uudelleen. Luita olen toki antanut ja molekyylipalloa on täytetty, mutta silti... Huominen kuluu vielä sairaslomalla, mutta silloin täytyisi päästä jo omin jaloin kauppaan, mikäli meinaa olla työkunnossa torstaina.

Minun flunssaillessani ovat Raisan pienokaiset puolestaan kennelyskässä: ensin Ella ja Essi ja nyt tällä viikolla Dante. Toisaalta parempi, että sairastetaan kaikki yhtä aikaa ;) Agilityvideoitakin olisi kommentoitavana ja linkitettävänä, mutta nyt tarttee painua taas petiin ennen kuin voimat totaalisesti loppuvat.

1 kommentti:

Mika kirjoitti...

Pikaista paranemista! Toivottavasti olet jo kunnossa.
Pipsallakin on nyt oma blogi, koitetaan olla moderneja mekin.

t:Pipsan perhe