sunnuntaina, marraskuuta 01, 2009

Raisasta springereiden agility-mestari 2009

Tänään kisattiin Helsingissä Purina Areenalla Springerspanielit ry:n agilitymestaruuksista. Tuomarina koko pitkän päivän toimi Esa Muotka, joka oli tehnyt varsin kivat radat.

Agilitymestaruuden kaksi parasta: äiti Täplä Jangas Behaving Badly (Maxi-2) ja tytär Raisa Jangas Duck Soup (Maxi-3). Kuva Matilda Nummelin


Tarmo eli Jangas Da Vinci Code ja Sinttu Immonen kisasivat maxi1-luokassa. Tällä kertaa tuloksena oli kaksi hylkyä, mutta Tarmolla riitti kyllä vauhtia, joskaan kaikkia esteitä ei ihan huomattu suorittaa.

Maxi2-luokassa kisasivat Täplä aka Jangas Behaving Badly ja Amanda Nummelin. Hyppyradalla suoritettiin yksi ylimääräinen este ja siitä syystä tuli hylky, mutta agilityradalla, jossa kisattiin mestaruuksista Täplä oli luokan paras springeri 5 vp:n tuloksella. Täplän ja Amandan menoa oli ilo katsella ja ainokainen virhekin tuli riman pudotuksesta.

Kisasin samassa luokassa Toivosen Lauran herttaisen Rommi-walesin (McTwister's Red Onion) kanssa ja saimme hyppyradalta 5 vp + 3,10 yliaikaa kiitos epäonnistuneen valssauksen ja siitä johtuneen kiellon. Agilityradalla Rommi yllätti vauhdillaan ja muutama kaamen pitkä kaarros ja yksi kielto aiheutui ohjaajan hitaudesta. Rommin aika oli kuitenkin Täplää hitaampi.

Sokerina pohjalla kisasimme Raisan Jangas Duck Soup kanssa Maxi3-luokassa, josta tuloksena 5 vp kiitos muurin pudonneiden palikoiden. Alussa Raisa varasti ja siitä syystä saimme turhan kaarroksen heti kolmennen esteen jälkeen, mutta muuten olin suoritukseen oikein tyytväinen ja eritoten kepeille meno vaikeasta kulmasta oli tosi hieno :) Raisa oli oikein pätevä. Koska muille 3-luokkalaisille tuli hylkäys tulokseksi, tuli Raisasta toistamiseen Springereiden agility-mestari :D

1-luokan kolme parasta sprinkkua agilityradalla ovat kaikki koulutusryhmässäni :) Lottekin pääsi mukaan Wadea kannustamaan ja Sanna & Wade saivat ekasta kisastiin virheettömän radan, mutta 10 sekuntia yliaikaa.

Nummelinin Matilda otti kuvia, joten toivottavasti saan niitäkin tänne näytille ensi viikon alussa :)

1 kommentti:

Sinttu kirjoitti...

Onnea mestarille :)