keskiviikkona, toukokuuta 01, 2013

Harry täytti tänään 14 vuotta

Fin Mva Micarobian Harry eli Hurja-Harri, Harry the Hurricane, Hartsa, Harppa, Jäyhä Jököttäjä tai Sir Harry, rakkaalla lapsella kun on monta lempinimeä, saavutti tänään kunnioitettavan 14 vuoden iän. Äitini luona asuva Harry ei tosin kuulemma ole enää entisellään, kun kevättalvella vaivannut (ensimmäinen) välikorvatulehdus on jäänyt hieman haittaamaan tasapainoaistia. Harry vietti siis vapun kunniaksi melko varmasti viimeistä syntymäpäiväänsä broilerinfileillä herkutellen. 

Harry on aikanaan kisannut kanssani ahkerasti saavuttaen muotovalion arvon ja CACIBin, suorittanut taipumuskokeen ja MH-luonnekuvauksen (epävirallisesti vuonna 2006), kisannut 2-luokassa agilityssa ja päässyt avoimeen luokkaan TOKOssa. Harryn neljä B-pentua täyttävät runsaan kuukauden päästä kymmenen, pennunpennut ovat jo 6-vuotiaat D-pennut, pennunpennunpennut ovat E- ja F-pentueiden tyypit ja jo neljännessä alenevassa polvessa tulevat vielä nuoret G- ja H-pentueet. Pikon Donzara I-pentueen kuukauden ikäiset pentulaiset ovat myös Harryn jälkeläisiä neljännessä polvessa.

Harry aka Fi UCh Micarobian Harry fyllde 14 år idag. Hans första öroninflammation i vintras har lite stört balansen och först nu under våren har han blivit en gammal hund som börjar ha krempor. Grattis ändå för vår härlig gamling som bor hos min mamma. Harry är pappa till snart 10 år gammal B-kullen, morfar till D-kullen, mormorsfar till E- och F-kullarna samt mormormorsfar till G-och H-kullar.

Ei kommentteja: