maanantaina, toukokuuta 13, 2013

Lotte etsii uutta kotia



Lotte on vilkas ja touhukas 4-vuotias walesinspringerspanielineito, joka kaipaisi osaavaa, aktiivista ja rakastavaa kotia, jossa se saisi olla ainoa lemmikki. Neitokainen joutuu vaihtamaan kotia, koska se ei ole sopeutunut kissan(pennun) kanssa yhteiseloon.  

Lotte on peruskoulutettu ja harvinaisen mukava harrastuskoira: se on harrastanut sekä kisannut agilityssä Maksi-1 luokassa, lupaava TOKOssa ja MEJÄssä sekä suorittanut taipumuskokeen hyväksytysti. Näyttelyistä neidillä on ROP-pentu ja PN4-sijoitukset. Harrastamisessa intoa ja vauhtia riittää eikä motivoinnissa ole ongelmia leikkisän ja ahneen koiran kanssa.  Toisaalta sen loputon energisyys, dominoivuus ja reaktiivisuus tekevät siitä varsin huonon sohvakoiran, jollei kunnollista aktivointia ole hoidettu ja selkeitä rajoja aseteta: taluttimessa ei saa vetää, sohvat ja sängyt ovat kiellettyä aluetta, malttamista tulee vahvistaa ja huomion eteen tulee tehdä töitä.

Lottis on ollut perusterve ja se on rokotettu, sillä on A lonkat, terveet silmät ja DLA-geenitutkimuksen mukaan se on eriperintäinen, mutta valitettavasti steriloitu tyttö on tällä hetkellä hyvin ylipainoinen. Lotte etsii hyvää kotia loppuelämäkseen.  




Lotten omalta sivulta löytyy lisää kuvia ja videoita. Alla pätkä kevään 2012 agilitykisoista, joihin osallistuin neidin kanssa muutaman kerran yhteisen treenamisen jälkeen:


Lottesta voi tiedustella kasvatta-Tiinalta p. 041-5220221 tiina.janka (at) kolumbus.fi 

Ei kommentteja: