torstaina, toukokuuta 09, 2013

Se on monesti pienestä kiinni

... nimittäin nollatulos agilitytulossa. Tällä kertaa putosi hyppyradalta muurin palikoita ja agilityradalla yksi rima eli saimme Essin Jangas Enttententten kanssa kivat, varsin vauhdikkaat ja iloiset 5 virhepisteen radat tehtyä, vaikka nollatulosta saadaan edelleen jahdata Maksi-1 luokassa. Kaikista mukavinta oli se, ettei kuminauha välillämme katkennut, vaikka alun valssauksen kohdalla hieman venyikin. Essi oli innoissaan vetämässä radalle, osasin ohjata neitiä ymmärrettävästi ja neiti seurasi hyvin ohjaustani. Harvoin Essi pudottaa rimoja, mutta nuo kohdat olivat ennen putkea ja pujottelua, joten oletan ohjaanneeni kädellä turhan alas, joka lisää riskiä rimojen/palasten lentelemiseen. Mukavat radat olivat Heidi Viitaniemen ja Leena Rantamäki-Lahtisen käsialaa. Ajatkin riittivät mainiosti ihanneaikoihin kontaktien pysäytystenkin kanssa. 

Eilen käytiin Essin kanssa ensimmäistä kertaa Juuson treeneissä, kun Railan ryhmä on samaan aikaan kun olen kouluttamassa. Essi meni kivasti helpohkoa vauhtirataa. Tiistain treeneissä pääsimme tekemään maanantai-illan möllirataa ryhmäläisten kanssa ja totesimme Kamun ja Roosan, Pihlan ja Even, Pikon ja Jaanan sekä Lotan ja enkku Chilin olevan ihan valmiita mölliradoille. Nyt onkin lähes joka viikko epiksiä, joten toivottavasti koko kisavalmiiden ryhmä Hertta ja Riina mukaanlukien pääsevät harjoittelemaan kisaamista ja loppukesästä sitten virallisiin koitoksiin.

Tässä HSKH:n epävirallisten kisojen kevään ja kesän kisapäivät: 
ke 15.5. (medi - maksi - mini) mölleillä hyppyrata Tehis Cup
pe 24.5.
(maksi - mini - medi) mölleillä agilityrata Tehis Cup


ti 28.5. (mini - medi - maksi) mölleillä agilityrata Ojanko Cup  (treeniryhmien työvuoro, mutta kisaamaan pääsee samalla kertaa)
ma 10.6. (medi - maksi - mini) mölleillä hyppyrata
ke 21.8.
(maksi - mini - medi) mölleillä agilityrata

Ei kommentteja: