torstaina, toukokuuta 30, 2013

Pihla agilityn möllikisojen 3., Paavolle ja Pikolle ERi näyttelyistä

Nettiyhteys kotonamme on pätkinyt enemmän kuin tehnyt yhteistyötä, joten päivitykset laahaavat perässä.

Aloitetaan viimeisimmistä uutisista eli tiistain 28.5 epävirallisissa agilitykisoissa mölliluokassa tekivät debyyttinsä Pihla eli Jangas Gale Wind ja Eve Moilanen. Tulos oli 5 vp (puomin kontaktivirhe!!! Malttia jatkossa kisoihin) ja hyvää yhteistyötä vauhdikkaasti, joten koirakko pääsi kolmannelle palkintopallille :) Onneksi olkoon!

Viime viikonloppuna näyttelyihin osallistui pitkästä Paavo eli Jangas Dirty Harry Reetan esittämänä. Tuomarina toimi Leila Kärkäs, joka ei kuulemma muille uroksille jakanut edes ERIa eli tulos oli hyvin KÄY ERI1. SA jäi kuulemma kiinni kuivasta turkista...

"Erittäin hyvät mittasuhteet. Kaunis oikealinjainen, miellyttävä ilmeinen pää. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut ja eturinta parempi. Runko rullaa liikkeessä. Hyvä rintakehä ja ylälinja sekä takaosa, lantiossa luisuutta. Hyvä takaliike, etuliike jää hieman lyhyeksi. Karva kiharaan taipuva ja kuivan oloinen. Miellyttävä käytös"
Jangas Dirty Harry 6 v.

Raumalla Andras Polgarin kehässä pyörähti Piko eli Jangas Field Fennel, joka palkittiin myös KÄY ERI1.-tuloksella ja sai seuraavan arvostelun:
"Medium dog. Very good construction. Good head. Straight and incorrect front. Short mover."

Jaana oli päässyt myös Donzara-kenneliin pentuja katsomaan, vähän jäi itseäni harmittamaan, etten ehtinyt mukaan, kun viimeiset koulupäivät vievät mehut aika tehokkaasti ja Stafettkarnevalen merkeissä vietimme työpäivää lauantaina. Sunnuntaina kisasimme Raisan kanssa kaksi rataa agilityssä, mutta saimme hylätyt tulokset takaakiertojen epäonnistuttua... Itse olin myöhässä, joten täytynee hieman skarpata tässä suhteessa ennen SM-kisoja.

Tässä kuitenkin hauskat kuvat pennuista ja Piko-isukista:




koko Donzara I-pentue koossa

Ei kommentteja: