sunnuntaina, syyskuuta 08, 2013

Agilitykisailua

Meillä on Raisan Jangas Duck Soup  kanssa jäänyt treenaaminen ihan olemattomiin. Koko kesän aikana on käyty vain muutaman kerran ohjatuissa treeneissä ja kahdestaankin vain harvakseltaan. Kolme nuorta koiraa kesän ajan vaati oman osansa ja Raisa "valmiina" sai jäädä hieman hyllylle odottelemaan. Silti olemme kesän aikana saaneet noin joka kolmannesta kisasta nollan ja useimmiten tuloksen. Varmuutta alkaa jo melkein 7-vuotiaalla olla, mutta esimerkiksi vaikeat keppikulmat ja kontaktit kaipaava säännöllistä ylläpitoa. Tänään oli vuorossa Piirinmestaruuskisat ja tulokset olivat vaatimattomat 15 vp agiradalta ja 6,90 hyppyradalta. Kummallakinn radalla tippui yksi rima, tosin rimat olivatkin 65 sentissä. Hyppyradalla tuli ihan kokonaan pysähdys takaapuolenvaihtoni jälkeen ja siinä tuhraantui sekunteja, agilityradalla mielestäni Raisa otti puomin alastulon, mutta kuulemma siitä oli tullut virhe. Kepeillä joka tapauksessa törttöiltiin aikamme, kun Raisa meni oikeasta välistä sisään, mutta suoritti sisäänmenon jälkeen kaksi keppiä kerralla. Tämä tuntuu olevan juuri sitä, kun pää vielä muistaa, mutta kroppa ei harjoituksen puutteessa ihan käännykään... 

Eilen tyttärensä Pipsa Jangas Easy Peasy ja Mika olivat kisanneet Kirkkonummella saaden 5 vp ja 10 vp tulokset yliajalla taas kaarrosten kera. Ei kuitenkaan hullummin juuri kolmosiin nousseilta. 

Treenattukin on viikolla: tiistaina oli taas mukana oli iso osa kasvatteja, keskiviikkona treenailimme Empun johdolla Essin kanssa Sebastianin päästessä mukaan Ojankoon ja torstaina treenailimme Raisan kanssa TOKOa. Pitäisi joskus löytää enemmän aikaa kirjoittamiseen, ainakin TOKOn häiriökurssin ajatuksia pitäisi saada itselle muistiin ennen kuin nekin unohtuvat. Mietimmepä porukalla walesien TOKO-treenejäkin. Josko vielä syksyllä pääsisimme torstaisin treenaamaan? Viestiä voivat laittaa yhteistreeneistä walesiensa kanssa kiinnostuneet.


Ei kommentteja: