sunnuntaina, syyskuuta 01, 2013

Raisalle hyppisnolla

Eilen vietin pitkän päivän tokoilemassa ja tänään puolestaan agilitykentällä HAU:n kisoissa Purina Areenalla. Aamu aloitettiin ykkösluokista, jossa tulossaldo oli kaikkien kanssa tasaisen tappava HYL. Tosin eri syistä. Essiä estin omalla jalallani menestä oikein kepeille (!) ja lopussa hosuin niin, että vika väli jäi enkä edes kunnolla sisäistänyt asiaa. Essi teki hienosti töitä ja ihan kivalla vauhdilla. Sen kanssa on helppo kisata, kun se nykyisin on innokas, muttei niin vauhdikas etteikö sen kanssa aina hyvin ehtisi. Lotten kanssa Sinttu kisasi eka kertaa eikä ohjaus ollut tarpeeksi tarkkaa. Samalla aidalla, jolla Lotte hyllytti jatkettuaan putken sijasta A-esteelle,  myös Pihlalle tuli kielto, vaikka agilityradalla Pihla teki koko ajan hienoa työtä. Ohjaaja ehkä oletti hieman enemmän kuin ohjasi kokematonta koiraa. Tarmo joutui hieman liian vauhdikkaasti radalle ilman alkuverryttelyä ja kontaktiharjoituksia ja rata meni enemmän yleisön hauskuttamiseksi.

No, onneksi Raisa Jangas Duck Soup pääsi iltapäivästä Pertti Siimeksen radalle kaatosateeseen ja taistelimme ylimääräisten kierrosten kautta nollatulokseen ja näin saimme ensi vuoden SM-kisoja ajatellen kolmannen nollamme, mutta vielä tarvitaan neljä agilitynollaa ja näiden joukkoon myös tuplanolla. Agilityradalta 10 vp, kielto huonon ohjaukseni vuoksi ja taisi olla riman putoaminen. Odotellessa teimme paljon lyhyitä seuraamisharjoituksia kunnon häiriössä. Raisa käyttäytyi mallikelpoisesti :)

Jangas Duck Soup Raisa fick igen ett nollresultat i hoppbana i agility. Det krävs ännu fyra nollor till för att vi skulle få delta i finska mästerskap nästa år. Det skulle vara fjärde gång för Raisas del. 

Ei kommentteja: