lauantaina, syyskuuta 07, 2013

Essi PN3 & vara-SERT ja Ronjalle SA Vantaan näyttelyssä

Tänään järjestettiinkin näyttely melkein meidän takapihalla eli Vantaan urheilupuistossa muutaman kilometrin päässä Hakunilassa. Näyttelyyn oli ilmoitettu 24 walesia, joista muutama oli tavalliseen tapaan poissa, ja rodun tuomaroi romanialainen Anca Giura. Mukana olivat Essi, Ronja ja Kamu, joista tytöt pärjäsivätkin varsin hienosti.  

I dag deltog vi i Vanda utställning bara några kilometer hemifrån. Flickor klarade sig riktigt bra: Jangas Enttententten "Essi" blev BT-3 och fick res-CERT och dottern Jangas Hissun Kissun "Ronja" var E-2 med CK! Anca Giura dömde welshar.

 Jangas Enttententten "Essi" sai käyttöluokassa ERIn ja voitti luokkansa, koska siellä ei muita osallistujia ollutkaan. Paras narttu-luokassa neiti sijoittui kolmanneksi ja palkittiin vara-SERTillä. Se kolmas serti olisi vaan kelvannut paremmin kuin hyvin ;) Esittäminen meni osaltani niin hyvin putkeen, että tuomari kysyi olenko eka kertaa näyttelyssä... Hmm.

Tässä vielä neidin arvostelu: 
"Correct general appearance. Athletic but still feminine. Beutiful expression. Neck could be drier. Good quality of coat.

Essin tytät "Ronja" Jangas Hissun Kissun palkittiin erinomaisella myös ja sijoittui toiseksi junioriluokassa ja palkittiin lisäksi hienosti SA:lla. Sijoitus olisi kuulemma ollut toistapäin, jos Ronja olisi esiintynyt hieman pirtsakammin. Linda nauroi, että tähän asti onkin vain harjoiteltu asiallista ja rauhallista esiintymistä ;)  
"Feminine beautiful head & expression. Correct teeth. Correct topline. Good angulation, the hook not ready yet. Correct attitude but a bit shy."

Urosten käyttöluokkaan osallistui "Kamu" Jangas Four-leaf Clover, joka oli näyttelyssä lähinnä innostunut ihanista narttujen hajuista. Tulos oli kuitenkin kunniallisesti EH2.

P.S. Nyt selvisikin, että Ronjalla alkoi ensimmäinen juoksu seuraavana päivänä, joten ei ihme, että Kamu oli kiinnostunut tytöstä. Se ehkä selvittää hieman tavallista vaisumpaa menoakin. Siskoksilla Hetalla, Mimmillä ja Sofilla on jo ehtinyt olla eka juoksu kesän mittaan.

Ei kommentteja: