perjantaina, huhtikuuta 18, 2014

Hyvää pääsiäistä!

Pääsiäisen viettoon saatiin lipua ihanan aurinkoisessa säässä, josta nautittiin peri 2,5 tunnin verran Ojangossa Sintun ja neljän walesilaisen voimin. Lotte ja Raisa on ilmoitettu Springerspanielit ry:n tottelevaisuuskokeeseen ja kävimme siis katsomassa, miltä liikkuroidut liikkeet näyttävät. Lotte eli Jangas Elin Kelon Klot on alkanut ennakoida seuraamisissa liikkeestä seisomista, joten sen kanssa saa nyt puolestaan vahvistaa tavallista seuraamista ja sen lisäksi maahanmenoa. Hyppy, luoksetulo ja paikalla oleminen näyttivät hyviltä, mutta paikallaoloonkin saa alkuun ja loppuun vielä lisätä malttia. Ruutuun neiti viiletti täyttä laukkaa. Sinttu nauroi menevänsä kokeeseen ekaa kertaa melkein 23 vuoteen, Lotte tosin viime kesänä kävi kahdessä alokasluokan kokeessa saaden kaksi 1-tulosta, joten eiköhän se TK1-koularin vika ykkönen tänä kesänä napsahda :)

  Raisa eli Jangas Duck Soup oli Stigin kanssa lenkeillä tiistain ja keskiviikon ja nyt kahtena päivänä treenaaminen on ollut aikamoista laahustelua, joten pelkään Raisan taas kipeytyneen. Osteopaattiaika piti tilata helmi-maaliskuuksi, joten olisi aika saada Raisu taas tsekattavaksi. Toisaalta hidastelu saattaa johtua myös hormoneista ja lähestyvästä juoksuajasta, mutta tuntuu oudolta, että se vaikuttaisi niin pikaisesti. Tänään otettiin muutamia suoria luoksetuloja, jotka näyttvät hämmentävän hitailta, hyppynouto meni matalalla esteellä ihan innokkaasti kapulalle, mutta palautus tavallista hitaampi. Merkille menot olivat hitaita, mutta ruutuun ja ohjattuun noutoon mentiin rauhallista laukkaa, ei kuitenkaan tavallista tuulispää-Raisa meininkiä. Katellaan siis. Paikalla istuminen onnistui hyvin, mutta paikalla makaamisesta istumaan nouseminen oli työn takana tänään. 

   Raisan ja Essin juoksuja edelleen odotellaan, nyt alkavat juoksuvälit olla jo 10 ja 8 kuukautta, joten hiljalleen voisi olettaa juoksujen alkavan. Treenien jälkeen käytiin vielä metsälenkillä nauttimassa keväisestä ilmasta ja lämmöstä. Kiitos taas Sintulle seurasta!

   Dante eli Jangas Even-Stevens oli ollut Viivin kanssa mölli-MEJÄssä viime viikonloppuna ja poikaa oli seilläkin kehuttu todella hyväksi jäljestäjäksi. Toukokuun alun kasvattien treeneissä on tarkoitus tehdä Dantelle kunnon jälki ja josko he sitten uskaltautuisivat jälkikokeeseenkin ;)

Ei kommentteja: