perjantaina, heinäkuuta 11, 2014

Agirotukuvia

Viime viikonloppuna kisattiin perinteisesti hauskat agirotukilpailut Janakkalassa ja siellä oli kasvattejani peräti kolme kappaletta kahdessa eri joukkueessa. Menestys ei käsittääkseni ollut huimaa, mutta mikäli osasin tuloslistaa lukea oikein, olivat kaikki kolme kasvattiani saaneet kuitenkin ihan kelpo tulokset. Mukana olivat Jangas Ees-Taas (medi kilpailevat) siskoni ohjaamana  ja tyttärensä Jangas Gale Wind (medi kilpailevat) Even kanssa sekä ilmeisen kuvauksellinen Jangas Easy Peasy (maksi kilpailevat). Josko taas ensi vuonna saataisiin oma Jangas-joukkuekin mukaan?
Pipsa pujottelee

Löysin netistä useita kuvia Pipsan Jangas Easy Peasy ja Mikan ratasuorituksesta:
https://lh4.googleusercontent.com/-s8atyy9IitA/U7ljKcEdoGI/AAAAAAAAQIY/44paQAtrh84/w702-h527-no/DSCN3209.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/-KdwswiefXlg/U7ljFn9xzYI/AAAAAAAAQIQ/9xHPLI0aHek/w702-h527-no/DSCN3208.JPG
http://nalminlad.kuvat.fi/kuvat/140706%20Agirotu/Joukkueviesti%20Kilpailevat%20Maxit/140706%20Agi126.jpg

Jos viimeisestä kuvasta selaa  eteenpäin, löytää sieltä maksijoukkueen Castiog-walesien kuvat. Mukana joukkueessa olivat siis Pipsan lisäksi Tessu, Alde ja Börje. 
Jangas Easy Peasy

Essi hoitaa edelleen loistavasti poikiaan, jotka ovat hyvin sinnikkäitä ja jänteviä kavereita. Painoakin tulee huimaa vauhtia, vaikkeivät vaa'alla oikein paikallaan meinaa pysyäkään. Messi näyttäisi olevan noin 480 g ja velipoika Jack 440 g. 
Ensi päivinä Essi petasi vetpedin aina sivuun, Sebastian tarkkailee

Jack

Jack nukkuu
    Essi tuntuu toipuvan leikkauksesta hyvin, toistaiseksi haava näyttää hyvältä eikä lämpökään ole kuin 38,2 astetta eli en ole aloittanut antibioottikuuria, jonka saimme kaiken varalta. Toivottavasti ei tarvitse antibiootteja syöttääkään. Jos lämpö nousee 39,5 asteeseen on kuuri tarpeen ja pyysin sen mukaan varmuuden vuoksi, jotta mahdollinen tulehdus saadaan tarvittaessa heti pysäytettyä. Toisaalta olen vastaan turhia antibiootteja, joten tuntui kivalta, ettei niitä määrätty automaattisesti.
Essi "vaihtaa vaipat"

  Essi on niin keskittynyt poikiensa hoitoon, ettei sitä meinaa saada edes pois pentulaatikosta kuin remmistä vetämällä (ja mahdollisesti hieman pepusta nostamalla). Ulkona käydään vaan äkkiä pissalla ja sitten juostaan taas pojista huolehtimaan. Kaksikko saa siis yhtä paljon huomiota kuin edelliskertainen seitsemikko. 
Messi nukkuu äidin hännän päällä

Ei kommentteja: