maanantaina, heinäkuuta 21, 2014

Wilma nappasi yliaikanollat agilitykisoissa

Wilma eli Jangas Ees-Taas on tänä kesänä päässyt treenaamaan siskoni agilityryhmässä emäntänsä Annen kanssa ja osallistui sekä agirotuuun että viikko sitten maananataina TamSK:n iltakisoihin siskoni Riikan ohjaamana. Wilma ei ole juuri kisannut emännän loukkaantumisen vuoksi, mutta tuntuu koko ajan parantavan menoaan. Viime viikolla tuloksena oli kaksi nollatulosta agilityradoilta, ekalta yliaikaa tuli 8 sekuntia ja toiselta vain kolmisen sekuntia ja tämä tulos riitti toiselle palkintopallille 17 koirakon joukosta. Hienosti! Wilma kisaa medi-1 luokassa.

  Tädin jalanjäljillä toivoisin myös Essin tyttären Hetan Jangas Heikun Keikun pääsevän aikanaan medi-luokkaan, kun se on serkkunsa Pihlan kokoinen pikkuinen tyttönen. Hetalla on tullut hieman agilitytaukoa, mutta saan ilokseni lainata sitä mukaan treeneihin nyt Essin äitiysloman ajan. Heta pääsikin jo keskiviikkona Railan treeneihin ja yllätti todella positiivisesti tekemällä hyvin töitä kanssani. Tuulian kanssa Heta on nopea menijä, eikä ohjaajan vaihto onneksi juuri hidastanut koiraa, se on hyvin estehakuinen ja innokas tyyppi. Nyt vaan vielä viimeiset esteet eli pujottelu, rengas ja keinu kuntoon (ja muidenkin kontaktien kanssa saa vielä tehdä töitä tietty), niin Hetakin olisi kisavalmis. Ja sitä ennen se pitäisi tietty mitata... toivottavaksi mediksi, kuten omien mittausten perusteella olettaisin.

J-pentueen kaksoset kasvavat kovaa vauhtia ja alkavat ryömiä tehokkaasti eteenpäin, ovat jo hieman raottamassa silmiään ja jatkavat edelleen jokapäiväistä biosensorointia. Essin haava alkaa taas näyttää paremmalta ja sain ohjeet antaa reippaasti arnicaa mammakoiralle ja lisäksi haavaa huuhdellaan kamomillateellä. Sebastian nauraa käkätti tänään pentuja katselleessaan, kun Jack kakkasi suoraan Messin päälle. Pissakakkahuumori iskee kolmivuotiaaseen kuin kuuma veisti voihin. Pentulaatikossa on niin rauhallista, että sitä melkein unohtaa, että täällä kaksi pientä marsua onkaan. Muutaman viikon päästä ne eivät varmastikaan anna unhoittaa itseään...

Ei kommentteja: