sunnuntaina, heinäkuuta 20, 2014

Ronja PN4 ja Zelda ROP-pentu

Tänään viettettiin mukava päivä aurinkoisessa säässä Mäntsälän näyttelyssä Zlatina Davidovskan tuomaroidessa. Kiitos kaikille mukana olleille :) Tuloksetkin olivat varsin mukavat, eritoten tyttöjen osalta:
Zelda liikkuu kehässä (kaikki kuvat: Kimmo Kyrölä)

Jangas In Blossom eli Zelda palkittiin KP:lla ja oli ROP-pentu kivalla arvostelulla:
"Very good size with puppy. Very good proportion of body. Typivcal head and expression. Scissors bite. Correct set ears and eyes. Excellent top- and underline with good bones. Correct set tail. Parallell movement with nice dynamic. "

Zelda osaa
tuomarin tutkivan silmän alla
Zeldan isä Mawredd Chwrae Teg ja täti Mawredd Ceiniog olivat eilen Ristiinassa voittaneet SERTit ja tänään kaunis ja aikuistunut täti oli VSP saaden toisen SERTin :) Onneksi olkoon Kirstille! Täytyy sanoa, että Zelda on tullut paljon isäänsä niin luonteeltaan kuin ulkonäöltään ja tuntuu saaneen tiettyä herttaisuutta äidiltään. Tyttönen on mielestäni ihan hurmaava niin agilityssä kuin näyttelyissäkin, kunhan se saa ensimmäisen puolen tunnin energiat purettua, malttaa se rauhoittua nukkumaan ja ottaa rennosti sekä esiintyy kivasti. Kiitos taas kerran Janille ja Jannelle hyvästä työstä pikkuneidin kanssa. 
 
Ronja ryhdikkäänä kehässä...


Tuomarin käsiteltävänä

Jangas Hissun Kissun eli Ronja esiintyi Lindan kanssa iloisesti ja palkittiin ERI1. SA nuorten luokassa ja oli vielä lisäksi PN4. Upeata! Tässä vielä Ronjankin arvostelu:
"Good size with typical feminine head. Scissors bite. Very good pigment. A little bit short neck. Strong topline. Enough developed chest. Paralell set front and rearlegs. Excellent set tail. Free powerful movement."
Paras narttu-luokassa juoksemassa. Takana Zeldan täti Mawredd Ceiniog

Veljekset Piko ja Kamu osallistuivat urosten käyttöluokkaan, jonka Piko eli Jangas Field Fennel hienosti voitti ollen siis ERI1. Velipoika Kamu Jangas Four-Leaf Clover palkittiin EH3.  Zeldan Charlie-isä oli ERi2. Ei siis mennyt ihan huonosti pojillakaan. Kiitos kaikille erittäin mukavast apäivästä kauniissa kesäsäässä.

Ei kommentteja: