lauantaina, heinäkuuta 19, 2014

Dantelle MEJÄstä AVO2!

Dante eli Jangas Even-Stevens ja emäntänsä Viivi Koivunen tekivät onnistuneen MEJÄ-debyytin Springereiden mestaruuskokeessa. Tuloksena oli hienosti AVO2 35 pistettä :) Todella hienoa työtä. Tänä keväänä koirakko on osallistunut mölli-MEJÄän ja sen jälkeen toukokuussa kasvattien MEJä-treeneihin, joten tämä menee kategoriaan lahjattomat treenaa. Tuntuvat olevan kumpikin luonnonlahjakkuuksia... 

Tässä vielä Danten arvostelu:

A) Jäljestämishalukkuus 4 (0-6)
B) Jäljestämisvarmuus 7 (0-12)
C) Työskentelyn etenevyys 7 (0-10)
D) Lähdön, kulmauksien, makauksien ja kaadn selvittämiskyky sekä tiedottaminen /kaadolla haukkuminen 11 (0-14)
E) Käyttäytyminen kaadolla 3 (0-3)
F) Yleisvaikutelma 3 (0-5)

Laukauksen sieto hyväksytty, pisteet 35, AVO 2

Koeselostus: Koiralle osoitetaan alkumakaus, rauhallisesti liikkeelle. Polveillen jäljen molemmin puolin pienin tarkastuksin. Makaus ja kulma takalenkillä. Toinen osuus lähes jäljen päällä polveillen. Toinen makaus merkataan. Takakautta pitkälle hukkaan saakka. Osoitetaan kulma ja hyvää jäljestystä sorkalle, jonka nuuhkii. Hieno suoritus ensikertalaiselta parivaljakolta.


Raisan kanssa puolestaan tokoiltiin nollatulos, emäntä oli taas kaffilla ja meidän murheenkryyniliikkeet epäonnistuivat taas. Turhauttavaa, kun olen niin huono toko-kisaaja. Yhteistreenitkin tietty auttais asiaa. 

MEJÄ-treenijäljetkin käytiin jäljestämässä Pikon ja Raisan kanssa torstaina. 

Pikkupojat kasvaa kohisten, ovat hirmuisen isoja tyyppejä jo ja silmätkin alkavat hiljalleen raottua. Essin leikkaushaava ei meinaa kokonaan umpeutua, mutta nyt sitä seuraillaan ja puhdistellaan ahkerasti desinfiointiaineella. Lämmöt ovat kuitenkin pysyneet normaalina. Ilta alkaa olla pitkällä, joten palailen tarkemmin asiaan ajan kanssa.

Ei kommentteja: