tiistaina, joulukuuta 29, 2015

Joulun (t)aikaa

Joulu on taas ohi tältäkin vuodelta. Vietimme joulun perinteisesti Tampereella lasten mummolassa, jossa siskoni ja meidän koirat sopivat taas hyvin saman katon alle. Raisan kanssa jatkettiin treenailua ja saatiin hyviä vinkkejä rally-tokoon, jota siskoni on treenaillut "ihan oikeasti" eikä vain tällä lailla yksistään kuin minä. 3.1 päästään eka kertaa treenaamaan Raisan kanssa ihan ohjatustikin!

   Ruututreenikin on kummasti edistynyt, kun sain lahjaksi toivomani ruutunauhan. Ulkona kentällä Raisa etsi ruutua suorastaan erinomaisesti, tämän aamun treeneissä vieressä olevat kierto-ohjatun hypyt ja kiertokartio selvästi hieman hämäsivät. Toisaalta tämän aamun treeneissä saatiin kierto-ohjattu tehtyä kahdesti kisamaisesti suorastaan loistavasti, jos unohdetaan se, että minun on hirmuisen vaikea pitää kummatkin jalat paikallaan- Raisa ei enää tarvitse juuri apua, mutta emäntä meinaa silti heilua kuin heinämies...

   Sisarukset Hertta ja Piko (J. Forget-Me-Not ja J. Field Fennel) pääsivät viettämään joulua yhdessä ja sain ihanan kuvankin siskosta ja sen veljestä joulun vietossa:
Piko ja Hertta joulun vietossa

Pikon tytär edelleen kaipailee hyvää sijoituskotia ja neitokainen olisikin luvutuksessa jo runsaan viikon päästä.

Sitten hypitään taas kolmanteen aiheeseen eli Lasse ja Viima pääsivät tapaninpäivän kunniaksi toisille treffeille ja sain sieltä kivoja kuviakin. Kuulemma viisi minuuttia uudelleen tapaamisen jälkeen parikunta oli jo nalkissa. Olivat kovin ihastuneita kyllä toisiinsa tuo kaksikko. Tässä siis kuvia Lassesta:
Don's The Upper Ten
Lasse-sulhanen


Viiman mielestä sulhanen oli edelleen ihana, vaikka astutus oli jo tapahtunut...


Ei kommentteja: