sunnuntaina, joulukuuta 20, 2015

Pikon suloisia pentuja paijaamassa

Tänään lähdimme Niinan, Jaanan ja Sissin kanssa katsomaan Doniol H-pentuetta, joista etsin yhdelle narttupennulle hyvää sijoituskotia. Arja ja Lotta kävivät myös sirutuksen merkeissä samalla kertaa.

Vanhempien esittely löytyy aiemmin blogista.
Koko katras näin 5 viikon iässä

    Pennut olivat aivan hellyyttäviä ja vaikuttivat erittäin hauskoilta luonteensa ja käytöksen puolesta: ne rentoutuivat ja jopa nukahtivat syliin, olivat helppoja hoitaa niin mikrosirutuksen kuin kynsienleikkuunkin osalta, olivat hiljaisia ja tyytyväisiä, tutkivat reippaasti ympäristöään ulkona ja tulivat syliin. Tosin naurettiin, että vanhempien Aunen ja Pikon tuntien se ei ollut mikään ihme. Aune olikin mainio, kun se meinasi alkaa pentujen lahjaleluilla leikkiä heti alkuunsa. Aune onkin suorittanut pelastuskoirien soveltuvuuskokeen ja siinä tytössä tuntuu riittävän puhtia! Varsin lupaavia harrastuskoiran alkuja onkin tiedossa.

Sijoitusnarttuni lisäksi ainakin yksi urospentu etsii vielä omaa kotia ja yksi pojista on menossa Jaanalle Piko-isän seuraksi.

Joku tulee paijaamaan!

Painia

Sissin mielestä pennut olivat ihania, eikä kukaan edes purrut kipeästi
Pennuista otettiin myös yksilöpotretit, mutta kamerani ei halunnut tehdä koko aikaa yhteistyötä, joten osan kuvista saan odottaa vielä Jaanalta.

   Laitetaan kuvat ensin pojista, joista Hugolla ja Herolla oli jo kiveksetkin laskeutuneet ja Helmerilläkin toinen ja toinenkin oli jo hyvin tulossa. Pojissa oli kyllä samaa kuin isässään, täytyi oikein kaivaa Pikosta kuva kuuden viikon iässä vertailuksi:
Jangas Field Fennel "Piko" 6 vk
"Helmeri" 5 vk

"Helmeri" 5 vk

"Helmeri"

"Hero"

"Hugo"

"Hugo"

"Hugo"
Ja vielä poijaat yhdessä rivissä puolinukuksissa:
Hugo, Helmeri ja Hero
 Tyttöjen kanssa kamera alkoi temppuilla oikein pahemman kerran (surisi vain ja välkytteli sen sijaan, että olisi suvainnut napata kuvan). Näistä suosikkini olivat tällä kertaa Halla ja Hani, luultavasti sen takia, että ne olivat jollain tapaa tutun oloisia. Hippu oli mainio pieni menijä ja Hulissa oli jotain Nelli-tädin näköä.
Halla

Hallassa on jotain Raisamaista vaalean värin lisäksi


Raisa kantaa siipeä 5 viikon iässä, päässä on kovasti samaa kuin yllä Hallassa.
Doniol High Five To Jangas eli pentulaatikkonimeltään Hani

Hani

Hippu

Huli
Hulin päässä on mielestäni jotain samaa kuin Nelli-tädissä (kuvassa 6 vk)
Lopuksi vielä tytöt yhteispotretissa:
Huli, Hani, Hippu ja Halla - yksi näistä siis etsii vielä omaa hyvää sijoituskotia :)


Ei kommentteja: