perjantaina, joulukuuta 18, 2015

Onnea 2-vuotiaalle I-pentueelle!!

Koirista ja lapsista sitä huomaa ajan kulumisen: yhtäkkiä on hujahtanut kaksi vuotta siitä yöstä, kun jännitimme Hertan synnytystä, joka ei mennyt millään tavalla putkeen ja puolet kuudesta pennusta menehtyi ensi päivinä. Tuolloin vannoin, ettei meille tule enää pentuja jouluksi. Ihmisen muisti on kuitenkin erittäin lyhyt ja niinpä yritimme tänäkin vuonna Sandyn kanssa, mutta ilmeisesti kohtalo päätti, että lupauksista tulee pitää kiinni. Pentujen sijasta tänä vuonna siis jännitetään Viiman juoksun edistymistä ;)

  I-pentueessa on kuitenkin kolme erittäin hauskaa tyyppiä, jotka ovat kaikki saavuttaneet täysikäisyyden. Onnea Sisu, Hessu ja Zelda!

   Mitäs näihin vuosiin on mahtunut?

  Kaikki kolme ovat saaneet elää varsin tervettä elämää, jos unohdetaan tällaiset tyypilliset tartuntataudit kuin kennelyskä. Kolmikko lonkkakuvattiin ja silmätarkastettiin syksyllä ja senkin suhteen kaikki oli kunnossa ja lonkat A:ta.
Sisu vesinoudossa

Sisu eli Jangas In Full Swing on ehtinyt lisäksi suorittaa taipumuskokeen ja päässyt metsälle myös tositoimiin isännän kanssa. Yksinolokin on harjoittelun avulla alkanut sujua. Sisu kun oli pentuna sitä mieltä, että yksinolo on ihan yliarvostettua...
Hessu viime syksynä


  Hessu eli Jangas In The Mood on puolestaan nauttinut mökkeilystä ja on veljensä tavoin varsinainen vesipeto.

  Zelda eli Jangas In Blossom menestyi pentuna hienosti näyttelyissä ollen useasti ROP-pentu ja sai junioriluokasta SA:n. Tänä vuonna kehäkäytös on ollut hieman... vallatonta, joten tuloksetkin ovat jääneet erittäin vaatimattomiksi. Zelda on kuitenkin mainio vauhtipakkaus, joka muutaman kerran agilitykentälle kanssani päästessään on ihan mieletön tyyppi vauhdin ja innon suhteen :)

   Pentujen emä Hertta vaihtanee joulun aikaan kotia Piko-veljen emännän siskolle, kun se on ollut erittäin huolestunut perheen yksivuotiaan pojan kitinöistä näin kahden muuton jälkeen. Meillä Hertta ei ole onneksi väittänyt lasten kitinöistä tuon taivaallista :) 


  

Ei kommentteja: