lauantaina, marraskuuta 19, 2016

Saanemme esitellä: RTK4 Raisa - springereiden rally-tokomestari!

Tänään kisailtiin Raisan kanssa Springerspanielit ry:n rally-mestaruudessa Riihimäellä Tiia Hämäläisen tuomaroidessa ja mukana oli runsas parikymmentä sprinkkua.

10-vuotias ikäneito Raisa eli Jangas Duck Soup palkittiin 90 pisteellä, sijoittui toiseksi mestariluokassa, sai RTK4-koulutustunnuksen ja palkittiin vielä lisäksi springeri-mestarina.
Raisu on vaan aika epeli: oltuaan sprinkkumestari neljästi agilityssa, muistaakseni kahdesti tokossa, saatiin vielä eka rally-tokomestaruuskin. Lajin treenaus aloitettiin lähes vuosi sitten ja kuluvan vuoden aikana on napsittu RTK1, RTK2, RTK3 ja RTK4-koularit. Ei hullummin vanhukselta :)

Raisan kanssa potretissa

Eivät Raisan pennutkaan ihan hullusti menneet:
ensikertalaiset
Jangas Eager Beaver "Sakke"ALO HYV 74p
Sakke teki rauhallista ja tarkkaa työtä. Muutamassa kohdassa uusiminen olisi ollut paikallaan, mutta yhtä kaikki hyväksytty tulos :)
Sakke haikailee radalle...

Jangas Elin Kelin Klot "Lotte" ALO HYV 76 p
Loten ohjaaja ryssi muutamankin kohdan (kuka osaa siirtyä juoksusta hitaaseen käyntiin? Juu, en ainakaan minä eka kerroilla!), mutta debytoija teki todella innokasta työtä ja yritti tarjota temppuja ehkä hieman liikaakin. 
Lotte tuli tällä kertaa meille jo keskiviikkona, kun Sinttu ei päässytkään osallistumaan.
Essi sai AVO 0 68 pistettä, kun se oli turhan pätevänä tarjoamassa istumista huomamattani (3 x -10 p, joista kaksi ylimääräisten istumisten takia, joita en huomannut - juu ollaan harjoiteltu paljon pepun käyttöä ja perusaswentoja viime aikoina!). Dante jäi myös ilman tulosta, vaikka on aiemmin napsinut kaksi hyväksyttyä tulosta. Nyt lähtökyltillä Dante teki minuutin- puolentoista kontaktiharjoituksen, jonka jälkeen Dante meinasi, että tämä lienikin sitten jäljestystä, kun ei kerran meno tästä parane...

Ei kommentteja: