tiistaina, marraskuuta 08, 2016

Zeldan odotus

Viime viikot ovat liitäneet hirmuista vauhtia ja tuntuu, etten ole oikein pysynyt perässä. On se kummallista, että hoitovapaalla tahti tuntuu vain kiihtyneen ;) Oppilaiden kokeiden tarkastus, numeroiden anto, springereiden rotukohtaiset neuvottelut, luentopäivät (symposium), pentuopas alkaa viimein olla loppusuoralla, mutta vielä tekemistä riittäisi, sitten tarttisi saada Springeri-lehti kuosiin, pentujen odotos, omien koirien kanssa treenaaminen, talkoolaisten saaminen sprinkkujen rally-tokomestaruuteen 19.11 jne..

Palataan kuitenkin Zeldaan eli Jangas In Blossom, jota näin eilen eikä tiineydestä enää voi erehtyä. Tyttönen oli selvästi pyöristynyt viikossa ja masu alkoi olla aika suuri ja lähinnä ylhäältäpäin koko koira on levinnyt. Jan laittoi ystävällisesti kuvia tytöstä, mutta sivusta nartut pystyvät usein peittämään tiineyden aikas erinomaisesti. Oikealla olevasta valikosta voi katsoa kaikki jutut "odotuspäiväkirja"-tunnisteella, niin näkee kuvia etenkin tiineyden viime viikoista, kun sijoitusnartut ovat asuneet täällä meillä. Zelda tulee näillä näkymin rally-mestaruuden jälkeen meille, ellei ala näyttää siltä, että olisi parempi ottaa hieman aiemmin...


Zelda 20.10 eli 3,5 viikkoa astutuksesta

23.10 eli aika tasan 4 viikkoa astutuksesta

29.10 eli viisi viikkoa astutuksesta
3.11 eli melkein 6 viikkoa astutuksen jälkeen
Kuvista ehkä jokin muukin pystyy näkemään myös sivulta, että viimeisessä kuvassa vatsalinja on alkanut hieman laskea. Ylhäältä, istuessa tai maatessa ero on selvempi.

 Pentujen odotus on aina yhtä jännittävää :)

Olemme käyneet Tiltu Antikaisen päivätreeneissä ja siellä saatiin loistavia vinkkejä, joita pitäisi kirjata ylös, mutta nyt aika ei riitä, kun lapset alkavat hereillä ja päivän touhu alkaa taas toden teolla.

Ei kommentteja: