torstaina, elokuuta 23, 2018

Lara lehtijutussa ja Kevinin seikkailut kissan kanssa

Puhelimeni ei lataudu, joten minua ei tällä hetkellä saa puhelimitse helposti kiinni - koitan lukea tavallista ahkerammin facebookia ja gmailin sähköpostia ja Stigin puhelimesta saa silloin tälläin ja toisinaan linjoille.

  Tällä viikolla olen jo ehtinyt nähdä vanhemmista kasvateista Kamua (J. Four-Leaf Clover), Pikoa (J. Field Fennel), Aimoa (J. Legend of Chima), Salmaa (J. Lightning), Pipsaa (J. Miss Behaving) ja Elliä  (J. Miss Chievous). Muiden kanssa on treenattu agilityä ja hieman näyttelyitä ajatellen, mutta Elli pääsi näyttely- ja taipparitreeniin, joka meni hienosti. Nuo ovat ihanasti kuulolla ja tekevät innolla taitavien ohjaajiensa kansa - silloin tulee itsellekin tunne onnistuneensa kasvattajana ja koulutusohjaajana :)

  Lara eli Jangas Lara Croft on päässyt paikallislehteen emäntänsä Erkun kanssa -ja otsikkokin on walesille oikein osuva ;D 
Niinan luona asuva tuontikoiramme Kevin eli Llon Helygen sai syksyllä seuraksi kissan, jota tunnetaan lemipinimellä Pesonen. Ne ovat mainio pari ulkoillessaan:
Kuvat: Niina Lindqvist




Ei kommentteja: