torstaina, elokuuta 02, 2018

Onnea matkaan Esme!

Pennuista ensimmäinen lähti uuteen kotiinsa jo eilen illalla. Tosin vielä ei huomaa, että pentulauma olisi pinentyntykään.. Jangas Nice Weather For Ducks, pentulaatikkonimeltään Ettan, jäi Vantaalle täyttämään isomummu Nupun (Jangas Dolce Vita) suuria saappaita Sarsaman Siljalle sijoitukseen. Pentu sai mukavan lempinimen Esme ja tutustui jo heti illalla perheen irlanninsetteri Rubyyn. Automatka sujui hyvin, vaikka normaalista poiketen näiden kanssa ei ole ennen autoiltu, kun pentutesti ja eläinlääkärin tarkastus suoritettiin mukavasti omalla pihalla eikä kuumilla ole tehnyt mieli turhaan autoilla ;)

Automatka sujui hyvin Siljan sylissä

Hetken pohdinnan jälkeen Ruby oli hauska tyyppi, jonka tassuja voi käyttää puruleluna.

Illalla oli turvallista nukahtaa omalle peitolle Siljan huoneeseen.
Aiemmin päivällä pennuille riitti ohjelmaa. Femman kasvattaja Saarentauksen Mirka kolmen lapsensa, Caritan, pentujen serkun Islan, emänsä Veeran ja flatti Rasmuksen kanssa kävi pentuja katsomassa. Myös Femman emän omistaja Jukka poikkesi samalla kertaa :) Aino Väyrynen kävi kuvaamassa pennut, joten saatiin melkein kahdeksanviikkoiskuvatkin napattua. Ihmettelin kovasti, kun eka pentu näytti kärsivältä pöydältä, kunnes tajuttiin pöydän mustan maton olevan tulikuuma auringossa. Illalla Sarsaman perheen lisäksi Sanna, Jonne ja Alina poikkesivat Korpun (Jangas Knight of Can-A-Lot) kanssa ja Korppu oli oikein pätevä rally-tokotreeneissä - sekä pääsi ihmettelemään vapaana laukkaavaa pentulaumaa. Bee ihastui Korppuun, mutta ihastus ei ollut molemminpuolista vaan Korppu lähinnä puhisi pennuille ja piti parempana ravata kauemmaksi. Paljon siis ehti tapahtua pienten karvaturrien elämässä yhtenä ainoana päivänä.

    Tuleviksi päiviksikin on myös touhua, kun tänään Kirsi hakee Femman kotiin, huomenna pentujen Alvin-isä omistajineen tulee vielä söpöliinejä katsomaan ja viikonloppuna viisi pennuista lentää maailmalle. Raitapaita on meillä sentään vielä viikon verran ennen uuteen kotiin muuttamista.


   Pentupakkauskin saatiin kokoon viime hetkellä. Tällä kertaa se sisältää
- uniikin tilkkupeiton kullekin pennulle - Kiitos taas Pirkko Njuschin :)
- ihanan nyörilelun turkiksella - kiitos Viivi Koivuselle :)
- Springerin pentuoppaan
- Lamminmäen Tainalta tilatun vitamiini- ja hivenaineseoksen vuodeksi
- Mustin ja Mirrin repun sisältäen mm. kupin ja lelun
- nallelelun
- dummyn ja pillin
- näyttelyhihnat piti tilata Tervosen Annelta, mutta ne tulevat tällä kertaa jälkitoimituksena, kunhan saan ne aikaiseksi... 
Lisäksi voin lainata tarvittaessa kahdet pienet Hurtan pentuvaljaat ensimmäisiä viikkoja ajatellen. Niitä on turha hankkia kotiin, kun käyttöaika on viikoissa;) 



Ei kommentteja: