maanantaina, elokuuta 27, 2018

Se ei käy

Viime viikonloppuna mikään ei mennyt ihan putkeen, vaan alitettiin rima ihan joka lajissa. Perjantain rally-tokossa Raisa oli lämpimässä ilmassa aika jähmeä ja kuulon mentyä käskeminen ei paljon auta, joten käännökset tehtiin niin viiveellä, että TVÄ (väärin suoritettu tehtävä) -10 pisteen virheitä rapisi. Toisaalta ne kuulon menetyksen jälkeen tuskallisimmat liikkeet on saatu kuntoon: merkki oli hieno, liikkeestä seiso ja maahanmeno kummatkin koira kiertäen onnistuivat ja kaksi kertaa saksalainen kumpaankin suuntaan onnistui myös. Oikealla peruuttaminen meni hyvin vasta uusiessa. Perinteisesti helpoista tehtävistä meni siis neljäkymmentä pistettä taivaan tuuliin. Käytösruudussa seisominen on vanhukselle tuskainen eikä sitä ole raaskittu tarpeeksi myöskään harjoitella ja siitä lisäksi -10 vp.

Lauantaina Elli (Jangas Miss Chievous) osallistui taippariin, muttei ollut ilmeiesti tehnyt metsässä oikein mitään. Eli kaikista varsinaisista osioista hylätty, vaikka sosiaalinenhan se toki oli.
Kevin

Sunnuntaina jatkettiin samaan malliin. Tavoitteeksi olisi riittänyt edes vain EH, mutta jouduttiin H-linjalle. Kevin (Llon Helygen) esiintyi muuten ihan hyvin, mutta remmi kireällä se töpöttää hyvin lyhyin askelin, mistä johtuen H. On ihan eri näköistä kun ravaa pää alhaalla eli harjoitellen seuraavaa näyttelyä kohti... Lyyli (Jangas Kajsa Kavat) taas oli viikko sitten metsällä sorsajahdissa, sai järvisyyhyn ja pudotti loputkin karvansa eikä oikein kehässä viitsinyt ravata, kun loikkiminen oli hauskempaa... Kun on muutenkin kevyt turbowalesi, niin tarvitsisi karvaa ja erinomaisen esiintymisen :D  Femman sisko Halla eli Doniol Happy Harbinger palkittiin sentään vara-SERTillä.

Jangas Kajsa Kavat

  Puhelimeni on edelleen poissa käytössä (siis se akkuhan ei vaan lataudu enkä ole saanut hoidettua asiaa), mikä on toisaalta aika rentouttavaa, mutta myös ärsyttävää. Stigin puhelinta saisin toki lainata, mutta eihän sielllä ole mitään numeroita tallessa. Koulu muutti parakeihin ja siellä on ollut kaikki  sekaisin eikä netti ole toiminut, koulun läppäri rikki ja tavarat hukassa, joten perjantaina päässä soi vain "se ei käy, se ei käy, se ei kertakaikkiiaan käy".

   Luulisi, että tällaisen viikon ja viikonlopun jälkeen olisi aika kypsä kaikkeen, mutta silti tuntuu olo varsin kevyeltä. Tänään saankin nähdä Femman pentulaisia eli meitin hauskaa N-pentuetta.

Ei kommentteja: