sunnuntaina, elokuuta 05, 2018

Näkemisiin Nipa ja Lilli :)

Eilen täällä oli jo meno kovasti rauhoittunut, kun pentuja oli jäljellä enää kolme. Tänä iltana täällä tuhisee vain Touho eli pentulaatikkonimeltään Raitapaita. Se on muuttamassa omaan kotiinsa ensi lauantaina ja pääsee huomenna hoitoon Alvin-isän luo. Kaikki pennut tuntuvat hyvin kotiutuneen ja automatkustamisessa ovat kuin vanhoja tekijöitä.

Eilen oli laumalla jo aika odottavat tunnelmat... Miksi kaikki muut pääsee ja me ei?!
Aamulla uuteen kotiin Nurmekseen flattien kanssa kolmekymmentä vuotta eläneiden Raija ja Sepon mukaan lähti Lumikki eli Jangas Nitty-Gritty, joka sai lempinimen Lilli. Lilli esitti aikamoisen sadetanssin pihalla ja vaikutti flattipentuakin villimmältä. Matka oli kuitenkin mennyt hienosti ja uudessa kodissa oli jo saatu leikitkin pystyyn :)

Iltapäivällä omaan kotiinsa lähti Jennin ja Tuomaksen luo Helsinkiin Jangas Nonesuch (pentulaatikkonimeltä Bee) ja sai kutsumanimekseen Nipa. Sovittiin jo pentulaisten omistajien kanssa, että aloitetaan tapakasvatus/rally-tokon alkeet täällä luonamme maanantai-iltaisin 13.8 alkaen. Hauska nähdä laumaa taas pian :)

Pojat kaivamassaan kuopassa uinumassa viileässä.
Ai - oliko sulla asiaa?!
Illalla Touho pääsi ensimmäistä kertaa autoilemaan ja matkusti kuin vanha tekijä ja osan ajasta myös Sebastianin sylissä.

Tässä odotellaan miesväkeä kaupasta.

Ei kommentteja: