sunnuntaina, tammikuuta 20, 2019

Odottavalla mielellä

Tällä kertaa odotellaan useampaa pentuetta näin talven pakkasilla.

  Eilen näin Viimaa, joka alkaa olla jo muistuttaa muodoiltaan tynnyriä. Viima on jo aloittanut matokuurin ja ruokakin taas maistuu. Pentuja yhdistelmästä Fi Mva Suvimetsän Brad Pitt - Jangas Gone with the Wind on siis odotettavissa noin 6.2.2019. Ensi viikonlopuksi Viima tuleekin jo meille valmistautumaan lähestyvään synnytykseen, enää runsas pari viikkoa laskettuun aikaan :) Pentujen ollessa pariviikkoisia ne muuttavat Viiman perheen luo kymmenen kilometrin päähän Vantaalle Stigun ja Tainan hoiviin.

Tyyris Tylleröinen



 Viimalle odotellaan myös pennunpentuja. Neswing-kenneliin Seinäjoen seudulle on syntymässä helmikuussa pentuja yhdistelmästä Jangas Knight of Can-A-Lot - FI&SE J&MVA FI KVA-J Standard-Bearer Swan Lake. Sanni on ultrattu tiineeksi.

Viiman tyttären Netan pentuja odotellaan noin 20.2.2019 ja Annukka on ultrannut Netan ja todennut sen olevan tiine. Eli meille on tosissaan tulossa kaksi pentuetta :) Tulevien pentujen vanhemmat ovat Englannin tuonti Llon Helygen - Jangas Kate Reddy. Lisätietoja pentueista löytyy pentuja-sivulta.

Ensimmäistä kertaa yli kahteentoista vuoteen meille on jäämässä pentu kasvamaan jommasta kummasta pentueesta :) Edellinen pentu onkin nyt yli 12-vuotias alati nuorekas ja ulkona vielä innolla kirmaileva Raisa... Pennulla on isot saappaat täytettäväksi, jos meinaa yltää yhtä mahtavaksi kuin isomummunsa/isoisomummunsa.

Ei kommentteja: