tiistaina, tammikuuta 22, 2019

Tiltun tansseissa

Sunnuntaina osallistuttiin Raisan kanssa Tiltu Antikaisen toko-koulutukseen, joka kohdaltamme muuttuikin tanssimiseksi. Tiltu on vuoden verran tokon ohella paneutunut koiratanssiin, joten saimme hyviä vinkkejä ohjelmaamme. Olen ollut sitä mieltä, että meillä on vaan oikeastaan seuraamista, mutta Tiltu totesi, että siellä menee aika paljon aikaa linkkeihin eli puolenvaihtoihin ja muihin juttuihin. Kotona otin aikaa ja puolisen minuuttia noihin kului, joten jotain voisi jättää poiskin. Tiltu oli muutenkin sitä mieltä, että ohjelmassa oli paljon tapahtumia, joten niitä ei tarvitse ainakaan lisätä. Puoli tuntia hurahti ihan käsittämättömän nopeasti...

-  Tapahtumisiin Tiltu ehdotti pieniä pysähdyksiä ennen seuraavaa juttua, jolloin saisi annettua Raisalle hieman aikaa reagoida. Muutos oli selkeä aiempaan.

- Jatketaan edelleen jalkojen välissä seuraamisharjoituksia.

- Edessä seuraamiseen saatiin vinkiksi, että voi myös harjoitella niin, että Raisa seisoo paikallaan ja itse siirryn oikeaan seuraamiskohtaan koiran sivulle. Tämä olikin yllättävän vaikeaa, kun Raisa oletti, että sen tulisi aktiivisesti väistää ;) Jatkamme siis harjoituksia.

  Rally-tokon käännösten istumisiin tarvitsee muistaa antaa istu-käsimerkki ajoissa ja noissa käännöksissä Raisa käyttää välillä peppua vähän liikaakin ;)

 Raisa on edelleen ihan liikkis ja yrittää kovasti.

Tänään olisin päässyt halliin kouluttamaan, mutta meillä ovat putket jäässä. Ei auennut omin voimin. Nyt on naapuri auttamassa, katsotaan tarvitaan huomenna vielä putkimiestä avuksi. Ei tartte turhaan käydä vessassa, mutta onneksi sentään saunasta saa tällä haavaa vettä... Omakotiasumisen riemuja.  

Ei kommentteja: