torstaina, helmikuuta 14, 2019

Jari Kantoluodon luennolla

Tiistaina osallistuin HSKH:n järjestämälle  Jari Kantoluodon luennolle, joka oli varsin mielenkiintoinen. Aiheena oli Tunteesta Tekniikkaan ja se sanoitti ja selitti hyvin asioita, joita kuvataan usein epämääräisilla käsitteillä kuten kuin hyvä suhde koiraan ja miellyttämishalu. Luennon tarkoituksena oli herättää ajatuksia, ja siinä se onnistui. Ei niinkään, että asiat olisivat olleet varsinaisesti uusia, mutta ne oli mietitty ja sanoitettu erittäin hyvin. Täytynee palata asiaan ajan kanssa, nyt Springeri-lehden teko painaa päälle.

Löysin Jari Kantoluodon luennosta hyvät muistiinpanot toisesta blogista, johon oli myös napsittu kuvat noista luennon tärkeimmistä dioista: https://tollerwichit.blogspot.com/2019/04/jari-kantoluodon-tunteesta-tekniikkaan.html

  Raisa pääseekin viikonloppuna treenailemaan joka päivä: lajeina perjantaina rally-toko ja viikonloppuna Nose Work :) 

    Viiman pennut (Jangas O-pentue) kasvavat hyvää tahtia ja tuhisevat tyytyväisenä emänsä hyvässä hoidossa. Huomenna ne lähtevät jo Stigun ja Tainan luo kasvamaan luovutusikään saakka. Tänään puolet porukasta oli kaksinkertaistanut painonsa 10 vuorokauden iässä. Ne olivat kummatkin tytöt ja pojista Piirto.

Pikku ystävät ensimmäisenä ystävänpäivänään


  Netta puolestaan sen kuin kasvattaa masuaan, joka onkin jo tosi iso ja pinkeä. Uskoisin ainakin seitsemän pentua tuolla piileskelevän. Netta on erikoistunut sukkien syöntiin ja niitä on pistetty palasiksi muutamassa päivässä jo aikamoinen määrä. Tulee ihan 1992 syntynyt kultainennoutajamme Etta mieleen ;) Nyt on enää viikko laskettuun aikaan, mutta menohalut ovat vielä kovat. Viikonloppuna alan mittailemaan lämpöjä ja aletaan odottaa lähestyvää synnytystä. 
Netta ja isomummunsa ulkoilemassa omalla pihalla

Miss Mahakas 56. tiineysvuorokausi.

Näistä kuvista ja tunnelmista toivotamme: Hyvää ystävänpäivää!

Ei kommentteja: