lauantaina, helmikuuta 02, 2019

KoiraExpo ja pyöristyvät mammat

Enkä viittaa otsikon pyöristyvillä mammoilla suinkaan itseeni, vaikka omalle vyötärölle on ilmestynyt huomaamatta pari kiloa ylimääräistä rasvakudosta eristämään talven kylmältä, vai mites se nyt menikään...

Viiman (Jangas Gone with the Wind) laskettuun aikaan on enää neljä päivää ja muodot ovat sen mukaiset. Laiheliini tuo Viima on ja syö vain elääkseen, mutta pentuja on iso liuta ja maha aivan kova ja sieltä tuntuu pentujen liikkeitä ja myllerrystä - aina yhtä ihanaa!

Tässä muutama kuva Viimasta viime viikolta:
Kuva eiliseltä: tiineysvuorokausia 58 kipaletta


Sohvalla on hyvä köllötellä

viime viikonlopulta
Myös Viiman tytär Netta (Jangas Kate Reddy) on alkanut pyöristyä ja väsyä. Netan tiineyttä on takana 6 viikkoa kuvassa ja se tulee luoksemme viikon päästä.


Itse olen flunssassa (tai siis pää räkäisenä), mutta olen silti rämpinyt töissä useimmat päivät ja tämän päivän KoiraExpossa, jossa sain kuulla mielenkiintoisia luentoja mm. lehtitaitosta (myös päätoimittajan näkökulmasta, en siis ole alkamassa lehden taittoon), epilepsiasta ja urheilukoiran vammoista sekä niiden ehkäisystä. Huomenna pääsen jatkamaan luentojen kuulemista nuhanenänä.  Kiitos Marjukalle, Jaanalle ja Päiville mukavasta seurasta! Huomenna jatketaan käyttäytymistutkimuksella, aiheella "Hyvä paha jalostus" ja syringomyelia sekä mitä koiraharrastus on opettanut.

Jangas Never Worry eli Mai

Ei kommentteja: