sunnuntaina, helmikuuta 10, 2019

Raisalle rallyssa Tuomarin palkinto :)

T'änään kisattiin HSKH.n omissa rally-tokokisoissa ja Maria Riski oli suunnitellut kivan mestariluokan radan. 12-vuotiaan Raisan kuulohan on mennyt viimeisen vuoden sisällä ja nyt kokeilin kisata sen kanssa ensimmäistä kertaa ilman sanallisia käskyjä. Välillä se kuitenkin jäi tuijottamaan kasvoihin käsien sijaan ja se aiheutti virheitä muutamallakin kyltillä. Oikealla peruuttaminen oli yllättävän vaikeata, vaikka sitä on harjoiteltu tavallista enemmän. Olin kovin onnellinen alun merkin suorituksesta, jonka Raisa teki hienosti, vaikka kävikin vähän haistamassa merkin päältä. Intoa ja iloa kuitenkin piisasi eikä Raisa jättänyt mitään tekemättä huonon vireen takia, vaan se on edelleen ihan paras harmaantunut pikku-spanieli :)
kisarata mestariluokassa

  Pisteitä kerääntyi 76 kipaletta eli tuloskin saatiin, vaikka kuulon menetyksen mukana haaveet noista valionarvoon vaadittavista "ysivitosista" ovat kaikonneet ja tavoitteena on ollut tuloksen saaminen. Kisakirjoja hakemaan lähdettiin koko perheen voimin ja käytiin kisakahviossa maistuvilla kakkukahveille. Ratapiirros odottaa vielä puhelimessa.Kirsikkana kakun päällä oli saamamme tuomarin palkinto.Saas nähdä oliko tämä viimeinen rally-tokokilpailu Raisan kanssa. Tästä jäi tosi kiva mieli, eli ehkä me jatketaan seuraavaksi koiratanssin pyörteissä ja jos intoa ja terveitä päiviä jatkuu vanhaan tyyliin, niin ehkä vielä innostutaan Nose Workin hajutestiinkin ;) Ei sitä tiedä... Ensi viikonloppuna mennään Erkun oppiin koko viikonlopuksi ja sunnuntaille mahtuisi vielä yksi aloitteleva koirakko mukaan.

   Nettakin tuli meille odottelemaan synnytystä ja se on aika iso, joten uskoisin senkin noin 6-7 pentua saavan. Laskettu aika on 20.2. Täytyy huomenna laittaa masukuvia pyöristyneestä Netasta. Viiman pennut kasvavat tasaisesti ja ovat edelleen kovin tyytyväisiä elämäänsä.

Netalla on jo varsin muhkeat muodot 53. tiineysvrk

Nettaa kiinnostavat pentujen hajut portin toisella puolen

Ei kommentteja: