sunnuntaina, helmikuuta 03, 2019

Touho ROP-pentu Helsingin pentunäyttelyssä

N-pennut osallistuivat tänään Helsingin pentunäyttelyyn, jossa Touho eli Jangas Nosy Parker oli hienosti ROP-pentu. Mai eli Jangas Never Worry ja Nipa eli Jangas Nonesuch olivat jääneet ilman KP:tä, vaikka ainakin Mai oli käyttätynyt reippaasti ekassa näyttelyssään, joka oli myös omistajaväen ensimmäinen näyttelykokemus. Pennut arvosteli Viveca Lahokoski. Kuvia, tunnelmia ja arvosteluja laittelen paremmissa voimissa, kunhan ehdin loppuja saada.

  Itse istuin KoiraExpon luennoilla, joskin Stig onneksi kuskasi minut edestakaisin, kun en olisi uskaltanut flunssaisena autoilla huonossa kelissä. Kotiin päästyä olo on aikamoisen kuollut. Viikko lusittu flunssaa ja huomenissa on jäätävä kotiin, kun voimat on ihan loppu, pää edelleen täynnä räkää ja särkyä ja yskä hakkaa.

  Viiman lämmötkin ovat laskusuunnassa, joten pennutkin syntyvät pian. Taina-emäntä olisi päässyt huomiseksi meille, mutta minusta ei ole töihin menijäksi. Jos olo on liian kurja, niin on kiva tietää, että joku pääsee auttamaan tarvittaessa :)

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Onnea Touholle! Oli ihana tyyppi siinä meidän häkin vieressä ;)
Wera-lagotto kävi myös ekassa näyttelyssään ollen PN2 ja sai KP:n :)