tiistaina, heinäkuuta 27, 2021

Lisää vepeä

Taas taisi hieman käydä hurahdus. Ollaan nyt oltu kahdesti vepe-treeneissä ja se on ollut tosi hauskaa. Pippiä välillä hieman vieraat jännittää (välillä taasv kiivetään syliin), joten tämä on hyvää sosiaalistamista, vaikkei koskaan sen kummemmin edistyttäisikään.  

Kiitos Raija Theocharous illan koulutuksesta ja ihanista kuvista :)

Eilenkin pääsimme tekemään kaikki neljä sove/alo-liikettä. Veneestä hyppy lyhyellä matkalla ja Sissin pitämänä oli hieman hankalampaa kuin edellisellä viikolla. Pitäjäksi varmaan tarvitaan aikuinen, vaikka Sissi hienosti koiraa käskyttääkin (ja neuvoo äitiä!).

Sissiä ei juuri näy Pippiä pitämässä.

 Veneelle Pippi toi esineen tosi hienosti, mutta ei olisi antanut sitä enää käteeni vaan jäänyt vain sitä pitämään suussaan - luovutus onnistuu siis rannassa hyvin, mutta vedessä saadaan vielä treenata. Koitin vaihtaa aiemmin vielä mieleisempään leluun, mutta hei se suussa olevakin oli niin ihana! Hyvää oli leluun tarttuminen vieraan ihmisen kädestä ja hyvin ui veneelle. 



Tässä on lelu jo vaihdettu

Lähetys rannasta




 

Veneen vetämisessä päästiin niin pitkälle, että Pippi ui vieraan ihmisen luo veneelle hakemaan köyden, jonka se nouti rantaan saakka. Vene soudettiin jo vika kerralla sen perässä rantaan. Matka oli lyhyt ja varsinaista vetämistä ei vielä tarvinnut tehdä. 

Hukkuvan pelastamisessa Pippi kävi ensin hakemassa leluja vieraalta, vedessä kökkivältä ihmiseltä. Sen jälkeen hukkuva pääsi syvemmäle ja Pippi saatiin kiertämään hänen ympäri ennen kuin sai tuoda lelun rantaan ja kertaalleen hieman vetääkin mukanaan. 

Hukkuvaa pelastamassa

   Ihan hirveän hauska uusi kesäharrastus loma-aikaan :)


Ei kommentteja: