sunnuntaina, elokuuta 01, 2021

Molly ROP-pentu ja Samppa VSP-pentu Porvoossa

 Aamupäivän agilityleirin jälkeen ehdimme Sissin kanssa Porvooseen ennen kuin R-pennut ja kaksi Q-pentueen neitiä tekivät debyyttinsä Saija Juutilaisen kehässä. Olipa kiva tuomari ja kehässä omistajien jännitys hälveni ja nuoriso esiintyi oikein edukseen ja omistajatkin selvisivät koettelemuksesta hengissä :) Onnea kaikille!

Koko lauma kehän jälkeen

Minni, Isabella, Janniina ja Usva

VSP-pentu Samppa, tuomari Saija Juutilainen ja ROP-pentu Molly

 ROP-pentu Jangas Rapunzel eli "Molly" 

7,5 kk erinomainen, jäntevä kaunislinjainen narttu. Hyvä raajaluusto ja tiiviit käpälät. Narttumainen pää, hyvä purenta, kauniit silmät, hyv korvien kiinnitys. Lupaava hapsutus, kauniit värit. Erinomainen jäntevyys myös liikkeessä, hyvin yhdensuuntainen. Hyvin kaunis sivukuva, säilyttää oikean ylälinjan ja hieno voima taka-askeleessa.

kuva: Pirre Jurvanen

VSP-pentu Jangas Risto Reipas eli "Samppa"

 

kuva: Pirre Jurvanen



PEK2. KP Jangas Rämäpää Penny eli "Windy"

7,5 kk mallikas kaunis narttu. Hienosti luustoa, jäntevyyttä ja runkoa. On vielä hieman takakorkea. Sievä nartun pää ja ilme, hyvä purenta ja korvien kiinnitys. Kaunis väri. Lupaava hapsutus. Varsin hyvä liike ja luonne. Sujuva sivuaskel, tyypillinen ylälinja.  


PEK3. KP Jangas Rivo-Riitta eli "Riitta" 

"7,5 kk, seistessä hyvin kaunislinjainen narttu, hyvä pitkä rintakehä. Sopiva luuston vahvuus, kaunisilmeinen pää. Hyvä purenta, kaunis niskan kaari ja ylälinja. Hyvät kulmaukset ja väritys. Vielä vaatimaton kapea taka-askel. Kaunis väri, hyvä karvanlaatu, kiiltävä. Sivukuva vielä takakorkea, varsin hyvä takaliike. Miellyttävä luonne."

 

JUN ERI1. Jangas Q-luisa Ensi Lempi eli "Usva"

"10 kk jäntevä oikealinjainen hieman takakorkea juniori. Hyvä pään malli, ilme ja purenta. Kookkaat korvat. Hyvä kaulan kiinnitys. Erinomainen luusto ja käpälät. Hyvät etukulmat, matalat kintereet. Lupaava hapsutus, kauniit värit. Hieman leveä etuliike. Sujuva sivuaskel. Mukava luonne ja jäntevyys." 


Usvan liikekuvat: Pirre Jurvanen

 

JUN ERI2. Jangas Q-nlilja eli "Minni" 

10 kk lupaavaraaminen juniori, jolla hyvin luustoa ja riittävästi kulmauksia. Kaunislinjainen pää, hyvä ilme ja purenta. Tyylikäs niska. Hyvä hännänkiinnitys. Lupaava karvapeite. Kaunis puhdas, kirkas väritys. Erinomaisessa lihaskunnossa. Liikkuu hyvin luonteella, luonnollisesti vielä löysästi. Kaunis sivuaskel. Lupaavat raamit, tiivistyy ajan kanssa. 




kuva: Pirre Jurvanen

Tässä vielä lopuksi muutama kuva Mollysta:

Loppuun vielä Molly ja palkinnot :)



Ei kommentteja: